Τι σημαίνει ΒΒ;

Τι σημαίνει ΒΒ;

Η τάση που μεγαλώνει όλο και περισσότερο στην ομορφιά φέρει δύο αρχικά.

Πίσω από τα αρχικά BB κρύβεται το Blemish Balm, που αρχικά χρησιμοποιούσαν οι δερματολόγοι στη Γερμανία και διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες που χαρίζουν ηρεμία και απαλότητα στην επιδερμίδα μετά από παρεμβάσεις, όπως το peeling.

Η BB Cream έγινε γνωστή ως μία μεγάλη επιτυχία στην Ασία γιατί παρέχει ένα αποτέλεσμα καλλυντικού προϊόντος φροντίδας και μακιγιάζ, μελετημένο και δοκιμασμένο. Φωτίζει την επιδερμίδα των γυναικών της Ασίας μέσω μίας ειδικής γκρίζας απόχρωσης για να αποχρωματίζει τον κίτρινο τόνο της επιδερμίδας. Εισαγόμενη από την Κορέα, η BB Cream δημιούργησε buzz γύρω από το όνομά της και μεγάλες ηθοποιοί την έχουν ήδη υιοθετήσει και δεν κουράζονται να αποκαλύπτουν το νέο μυστικό της ομορφιάς τους.

Σε χώρες όπου οι γυναίκες χρησιμοποιούν κατά μέσο όρο 7 προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας τους, η BB Cream γνώρισε τεράστια επιτυχία. Μια μόνο κίνηση, ένα μοναδικό προϊόν που θεραπεύει, προστατεύει και χαρίζει ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα άμεσα, αλλά και μακροπρόθεσμα.

Εμπνευσμένη από τις BB cream που προέρχονται από την Ασία, η Garnier παρουσιάζει την πρώτη σύνθεση BB Cream ειδικά προσαρμοσμένη στις ευρωπαϊκές επιδερμίδες και προσιτή σε όλες τις γυναίκες. Προσαρμόζεται στις ανάγκες της επιδερμίδας για άμεσα ορατό αποτέλεσμα που συνδυάζεται με μία θεραπευτική μακροπρόθεσμη δράση. Σκοπός της ήταν να προσαρμοστεί η αρχική σύνθεση στις ευρωπαϊκές επιδερμίδες, και για το λόγο αυτό τα εργαστήρια της Garnier δημιούργησαν μία νέα σύνθεση BB Cream που παρέχει αποτέλεσμα χρυσαφένιου τόνου στην επιδερμίδα.

Η σύνθεση της BB Cream της Garnier έχει επανασχεδιαστεί για να διατηρήσει τις βασικές της ιδιότητες, χαρίζοντας φροντίδα στην επιδερμίδα, κάλυψη, σεβόμενη την ευαισθησία της επιδερμίδας και παράλληλα φωτίζοντας την επιδερμίδα χάρη στην ελαφριά αλλά καλυπτική υφή της, για ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα.