Κοντά, μακριά, μαζεμένα: Τα τρία καλύτερα χτενίσματα στα Golden Globes

Κοντά, μακριά, μαζεμένα: Τα τρία καλύτερα χτενίσματα στα Golden Globes

Οι Evan Rachel Wood, Beth Behrs και Julie Bowen ξεχώρισαν χάρη στα μαλλιά τους.

Όποιο κι αν είναι το μήκος των μαλλιών σας πάντα υπάρχει το αντίστοιχο χτένισμα για την κάθε περίσταση που θα τα κάνει να φαίνονται, απλά υπέροχα. Στα Golden Globes Awards, είδαμε όμορφα μαλλιά –αλλά και κάποια κάπως αδιάφορα- και ξεχωρίσαμε τρία χτενίσματα που αντιστοιχούν σε διαφορετικά μήκη.

Τα κοντά μαλλιά της Evan Rachel Wood είχαν κίνηση στη φράντζα που τα έκανε να τραβάνε τα βλέμματα. Ο όγκος που έδινε μπροστά η φράντζα της δημιουργούσε την εντύπωση ότι θα μπορούσε να έχει μακριά μαλλιά τα οποία ήταν μαζεμένα σε σινιόν.

Τα πιο ωραία μαζεμένα μαλλιά είχε αναμφισβήτητα η Beth Behrs. Πολύ αφράτα, με πολύ όγκο παντού και κυρίως πίσω, με ένα χαλαρό και μπερδεμένο πιάσιμο που έδινε όμως, τελικά μία πολύ σικάτη εκδοχή. Μας θύμισε και τα μαλλιά από το show του Βασίλη Ζούλια!

Τέλος, αν είναι να αφήσει τα μαλλιά της κάποια με μεσαία ή μακριά μαλλιά κάτω, αξίζει να ακολουθήσει το παράδειγμα της Julie Bowen. Η πρωταγωνίστρια του Modern Family, είχε το πιο glamorous και Hollywood chic χτένισμα. Καλοσχηματισμένες μεγάλες μπούκλες, όγκος με σηκωμένη φράντζα μπροστά της έδιναν τον αέρα μεγάλης σταρ.