H Θεσσαλονίκη υποδέχεται τον πλαστικό χειρουργό Απόστολο Γαϊτάνη

H Θεσσαλονίκη υποδέχεται τον πλαστικό χειρουργό Απόστολο Γαϊτάνη

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου και μία μέρα κάθε μήνα μπορείτε να συναντήσετε τον γιατρό στα βόρεια της Ελλάδας.

Μπορείτε να δείτε την εμφάνισή σας να ανανεώνεται ακολουθώντας τις θεραπείες προσώπου και σώματος που προτείνει ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, με την πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση σε επεμβατικές και μη αισθητικές θεραπείες. Είναι χαρακτηριστικό του ότι εστιάζει στο φυσικό αποτέλεσμα και εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες μεθόδους με ασφάλεια, καθώς ενημερώνεται διαρκώς για τις τελευταίες εξελίξεις στην κοσμητική ιατρική, όπως και για ότι πιο καινούργιο και μοντέρνο στο χώρο της ομορφιάς.

Η βάση του μπορεί να είναι η Αθήνα, αλλά τον κέρδισε και η Θεσσαλονίκη, όπου θα βρεθεί την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης (Ασκληπιού 10, Πυλαία, Θεσ/νίκη), όπως θα γίνεται πλέον και μία μέρα κάθε μήνα, οπότε και θα μπορεί να δει από κοντά κάθε ενδιαφερόμενο.

Αν, λοιπόν, σκέφτεσετε κάποιες θεραπείες προσώπου, όπως είναι τα λέιζερ pixel & accent, ο καθαρισμός προσώπου, η ενυδάτωση, η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους (ecopeel), το Dermaroller και η μεσοθεραπεία με αυτόλογους παράγοντες, που προσφέρουν λάμψη & αντιγήρανση, όπως και τα κλασικά κι αγαπημένα ενέσιμα (botox & υαλουρονικό) και βρίσκεστε βόρεια εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και κλείστε το ραντεβού σας.

Το ίδιο πρέπει να πράξετε και για θεραπείες σώματος που έχουν ως στόχο ν' αντιμετωπίσουν τα «παχάκια» που εμφανίζονται σε διάφορα σημεία, σε συνδυασμό με χαλάρωση στα πόδια. Βελτιώνοντας έτσι την εικόνα του σώματος άνετα, γρήγορα, εντελώς ανώδυνα και με ασφάλεια, μέσα σε ορισμένες μόνο συνεδρίες. Με τη βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων και της θεραπείας Accent επιτυγχάνεται σύσφιξη, όπως επίσης και με το σύστημα Endermologie (LPG) που προσφέρει γλυπτική σώματος μέσα από εξειδικευμένες θεραπείες.

Για τις περιπτώσεις που σας απασχολεί η μείωση του επίμονου λίπους, ειδικά σχεδιασμένο είναι το καινοτόμο σύστημα λιπογλυπτικής Bodytite, το οποίο παράλληλα επιτυγχάνει σμίλευση στο σώμα και μπορεί να πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε πολλαπλά σημεία του σώματος, με τη βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων προσφέροντας και σύσφιξη στο δέρμα.

Αν, τέλος, έχετε δοκιμάσει αρκετά διαιτητικά προγράμματα, για να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά, χωρίς όμως αποτέλεσμα, μια νέα μέθοδος απώλειας βάρους που ακούει στο όνομα Diet Tube (www.diettube.com) που εφαρμόζει κατ' αποκλειστικότητα στην χώρα μας ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαιτάνης έρχεται να βοηθήσει δραστικά. Πρόκειται για μια ιατρική θεραπευτική αγωγή που προβλέπει απώλεια βάρους 8-10% σε καθαρό λίπος χωρίς νυστέρι, μέσα σε μόλις 10 ημέρες!

Επικοινωνήστε για ραντεβού με το ιατρείο του στην Αθήνα τηλ. 210 7222070 καθημερινά 10.00 π.μ. – 21.00 μ.μ.