Η έμφυτη κομψότητα του ροζ χρυσού

Η έμφυτη κομψότητα του ροζ χρυσού

Η γυναίκα που υπογράφει Love, Chloé είναι εκθαμβωτικά όμορφη, όπου κι αν βρίσκεται.

Η γυναίκα που θέλει να είναι πάντα περιποιημένη απαιτεί να έχει τα απαραίτητα πάντα μαζί της. Γι' αυτό και το άρωμα σε purse spray ανήκει στην λίστα των απαραίτητων αξεσουάρ. Έχοντας αυτό σαν οδηγό, η γυναίκα που αγαπάει το άρωμα του οίκου Chloé, το Love, Chloé, η οποία είναι απελευθερωμένη και γεμάτη χάρη αποκτά ένα αξεσουάρ πολύτιμο και μυστηριώδες.

Πρόκειται για το μπουκάλι του αρώματος Love, Chloé που επιστρέφει ανανεωμένο, ακόμη πιο μοντέρνο και πολύτιμο. Αυτή τη φορά είναι ντυμένο εξ' ολοκλήρου στο χρώμα του ροζ χρυσού ενώ το όνομα του αρώματος είναι και πάλι χαραγμένο διακριτικά και η κομψή αλυσίδα συγκρατεί το πώμα, μαρτυρώντας το εκλεπτυσμένο στυλ του οίκου.

Το Love, Chloé Purse Spray έχει τρία refills των 10ml για να το έχετε πάντα μαζί σας. Αν, λοιπόν, είστε η γυναίκα που αγαπάει τη ζωή και με μια ματιά κάνει τους γύρω της να χαμογελούν τότε το άρωμα αυτό είναι ύμνος στην προσωπικότητά και την αύρα σας και συνένοχος στην ιεροτελεστία που ακολουθείτε για να γίνετε όμορφη. Πάρτε το μαζί!