Κάντε νύχια και πάρτε τα παπούτσια στο χέρι όπως οι celebrity

Κάντε νύχια και πάρτε τα παπούτσια στο χέρι όπως οι celebrity

Είναι η επίσημη μέρα της περιποίησης των νυχιών! Χαρείτε την κι ας έχει κρύο.

Έχετε πάει να φτιάξετε τα νύχια σας σαν κάθε σωστή beauty addict και είναι ομολογουμένως από τις πιο ευχάριστες ώρες της εβδομάδας. Και φυσικά, το ότι είναι Χειμώνας και δεν φοράτε ανοιχτά παπούτσια δε σημαίνει ότι δεν θα κάνετε και πεντικιούρ. Άλλωστε, το νόημα του πεντικιούρ δεν είναι μόνο το χρώμα. Αυτό είναι η κατάληξη. Το ζητούμενο είναι να έχετε περιποιημένα νύχια και δέρμα στις πατούσες σας, πράγμα που είναι πάνω απ' όλα υγεία.

Αψηφήστε, λοιπόν, το κρύο, κάντε όποιο πεντικιούρ χρειάζεστε, απλό ή πιο εντατικό, βάψτε τα νύχια των ποδιών στο αγαπημένο σας χρώμα και αφήστε το nail salon περήφανες φορώντας σαγιονάρες, -ή ακόμη και τις ειδικές παντόφλες μίας χρήσης αν απλά μπαίνετε στο αυτοκίνητο αμέσως- και πάρτε τα παπούτσια σας στο χέρι ή σε μία σακούλα! Εκτός, κι αν τα παπούτσι σας είναι ανοιχτά μπροστά όπως της Gwen Stefani.

Αυτό κάνουν όλες οι celebrity που θέλουν να είναι σίγουρες ότι δεν θα χαλάσουν τα όμορφα νύχια τους μέσα στα παπούτσια είτε αυτά είναι ψηλοτάκουνα μποτάκια, είτε χοντρές μπότες. Οι Katherine Heigl, Nicole Richie, Cat Deeley και Kim Kardashian το έχουν κάνει τρόπο ζωής.