Tα beauty must της Zooey Deschanel

Tα beauty must της Zooey Deschanel

Στο περιοδικό Allure του Φεβρουαρίου, του οποίου έγινε εξώφυλλο η Zooey Deschanel, μίλησε για τις συνήθειες που έχει στο κομμάτι της ομορφιάς.

Στο εξώφυλλο η Zooey Deschanel, εμφανίστηκε με ένα έντονο πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν και πλούσιες βλεφαρίδες και φυσικά τις χαρακτηριστικές της βαριές αφέλειες. Γι' αυτό σχολίασε, πολύ πετυχημένα, λέγοντας ότι είναι όλο αφέλειες και μάτια!

«Έχουν υπάρξει περίοδοι που μάκραινα τις αφέλειες μου, αλλά πάντα τις ξαναέκοβα, οπότε σκέφτηκα για ποιο λόγο να μπαίνω σε όλη αυτήν την ταλαιπωρία» λέει η Zooey Deschanel, αναφερόμενη σε ένα από τα πιο δυνατά της χαρακτηριστικά, τις βαριές αφέλειες. Όσο για την φροντίδα τους, χτησιμοποιεί πάντα σαμπουάν, conditioner και hairspray.

Αυτά που θεωρεί απαραίτητα για την ομορφιά της είναι το αντηλιακό, ένα λάδι προσώπου, ένα καθαριστικό λάδι προσώπου και ελάχιστο make-up. Παραδέχεται βέβαια, ότι έχοντας ένα συμβόλαιο με τη Rimmel, χρησιμοποιεί το υγρό eyeliner που όπως λέει «Είναι πολύ καλό» και διευκρινίζει «Δε φοράω ένα τόνο μακιγιάζ!». Και πολύ καλά κάνει. Άλλωστε, η επιδερμίδα της είναι άψογη και τα μάτια της κερδίζουν το παιχνίδι εύκολα!