Εσείς γυρίσατε σελίδα στο ημερολόγιο της Maybelline New York;

Εσείς γυρίσατε σελίδα στο ημερολόγιο της Maybelline New York;

Άλλαξε ο μήνας και η επόμενη υπέροχη φωτογραφία του φετινού ημερολογίου εμφανίστηκε.

Το ημερολόγιο της Maybelline New York είναι από τα πιο ευφάνταστα που μπορείτε να δείτε. Θυμηθείτε το περσινό και δείτε λίγο το καινούριο για το 2012. Το θέμα αυτή τη χρονιά περιλαμβάνει τις κλασικές καριέρες της Νέας Υόρκης, την πόλη που υπόσχεται επιτυχίες και στιγμές θριάμβου.

Το «Dream Team» της Maybelline New York συγκεντρώθηκε κάνοντας την ιδέα πράξη, δημιουργώντας εντυπωσιακές εικόνες για τις γυναίκες της Νέας Υόρκης, αλλά και τις γυναίκες παντού, εξυμνώντας την ομορφιά.

Η Global Makeup Artist της Maybelline New York, Charlotte Willer, δημιούργησε όλα τα look του μακιγιάζ και όπως είπε «Είμαι παθιασμένη με το Maybelline Calendar και δεν το πιστεύω ότι βρισκόμαστε ήδη στο τρίτο. Λατρεύω την ελευθερία που έχει και περιμένω ανυπόμονα να μάθω ποιο είναι το θέμα κάθε φορά. Μου θυμίζει πόσο μου αρέσει να είμαι makeup artist για ένα τόσο cool brand.»

O Kenneth Willardt, είναι ο φωτογράφος του project και λέει «Νοιώθω πολύ τυχερός που είμαι μέρος ενός τόσο πρωτότυπου project. Όλη η ομάδα απολαμβάνει τη δουλειά της και πιστεύω ότι αυτό φαίνεται στις φωτογραφίες του ημερολογίου.»

Η γνωστή Patricia Field, επιμελείται το στυλ και δηλώνει «Δεν πίστευα ότι θα περνούσα τόσο καλά και διασκεδαστικά δουλεύοντας για ένα ημερολόγιο. Μπορώ να είναι δημιουργική και τολμηρή και εμπνέομαι από τους ανθρώπους που δουλεύουμε και το εκπληκτικό αποτέλεσμα είναι είναι ο καρπός τη συνεργασίας.»

Ο Serge Normant και ο Stephane Lancien, επιμελούνται τα μαλλιά και λένε αντίστοιχα ότι «Ήταν τιμή του να είναι μέρος του project» και «Δεν είναι μόνο ευχαρίστηση και τιμή να είσαι στο team, αλλά είναι επίσης, δημιουργικό και συναρπαστικό.»