Στο MadWalk τα μαλλιά σηκώθηκαν ψηλά

Στο MadWalk τα μαλλιά σηκώθηκαν ψηλά

Χαλαρά, σφιχτά, με χωρίστρα ή με καπέλο, τα μαλλιά στο MadWalk τίμησαν την παράδοση που θέλει μαζεμένα μαλλιά στο κόκκινο χαλί.

1a
3a
11a
6a
31
4b

Όλα τα χαρακτηριστικά στυλ στα μαζεμένα μαλλιά υπήρχαν στις εμφανίσεις των celebrity στο MadWalk. Δεν υπήρχαν κυρίες με το ίδιο ακριβώς χτένισμα –με παραλλαγές βέβαια υπήρχαν- αλλά η καθεμία που μάζεψε τα μαλλιά της κατάφερε να ξεχωρίσει με το δικό της στυλ.


Η Μαριάντα Πιερίδη, έκανε το αγαπημένο μας: Μάζεψε τα μαλλιά της ξεκινώντας με μία πλεξούδα από την κορυφή, μπροστά από το μέτωπο και συνέχισε στο πλάι, για να καταλήξει σε ένα κρυφό πιάσιμο στο πλάι στη βάση του λαιμού, όπου πλέον τα μαλλιά ήταν ελεύθερα.


Η Νικολέτα Ράλλη, επέλεξε επίσης, να τα μαζέψει πίσω και κάπως στο πλάι αφήνοντας μπροστά μία μεγάλη φράντζα που κατέληγε σε έναν έντονο κυματισμό.


Η Λάουρα Νάριες σήλωσε τα μαλλιά της ψηλά τραβηγμένα σφιχτά και στολισμένα με ένα καπέλο με βέλο και φτερό.


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε ένα χαλαρό updo, ρομαντικό με τα μπροστινά μαλλιά να πέφτουν απαλά, πλαισιώνοντας το πρόσωπο της.


Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου άφησε να αναδειχθεί η πλάτη της που ήταν όλη έξω, με μαζεμένα μαλλιά και μία αυστηρή χωρίστρα στο πλάι. Αυτή τη χωρίστρα την αυστηρότητα στο μάζεμα των μαλλιών είδαμε και στην Κατερίνα Στικούδη.