3 σέξι look για κοντά, μεσαία και μακριά μαλλιά από τις hair stylist Βάσω Κάρτσωνα και Τζένη Κουκούτση

3 σέξι look για κοντά, μεσαία και μακριά μαλλιά από τις hair stylist Βάσω Κάρτσωνα και Τζένη Κουκούτση

Είναι και τα τρία υπέροχα και εσείς μπορείτε να τα υιοθετήσετε για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου.

«Εύκολο, γρήγορο, απλό, αυστηρό μεν αλλά πολύ σικ και σέξι συγχρόνως» λέει η hair stylist Βάσω Κάρτσωνα για το look της Emma Watson και συνεχίζει «Επιλέγοντας αυτό το χτένισμα δίνετε έμφαση περισσότερο στο πρόσωπό σας και στα όμορφα χαρακτηριστικά σας λέγοντας στον άλλο ότι δε έχετε τίποτα να κρύψετε, όσον αφορά την εμφάνισή σας τουλάχιστον!»

Η hair stylist Τζένη Κουκούτση συμπληρώνει «Είναι ιδανικό για όλα τα μήκη μαλλιών αφού το μόνο που χρειάζεται αν έχετε ίσια μαλλιά είναι να τα τραβήξετε πίσω και να τα κολλήσετε με τη βοήθεια προϊόντων styling, ακόμη κι αν δεν είναι κοντά αλλά μακριά θα δίνουν την ίδια αίσθηση».

Μιλώντας για τα μεσαίου μήκους μαλλιά της Fearne Cotton η Βάσω λέει «Λίγο ογκώδες, αλλά συγχρόνως θηλυκό και σέξι γιατί κάνει αυτό το παιχνίδισμα με τις σκάλες. Είναι μία πολύ ωραία επιλογή για όσες διαθέτουν αυτό το μήκος μαλλιών και θέλουν να έχουν μια έντονη παρουσία» και συμβουλεύει «Θέλει αρκετό κρεπάρισμα και λακ για να μπορέσει να κρατήσει τον όγκο του».

Τέλος, για το χτένισμα της Lea Seydoux η Τζένη σημειώνει «Πολύ μοιραίο και θηλυκό χτένισμα, ιδανικό για τις γυναίκες που διαθέτουν μακριά μαλλιά και θέλουν να κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση με την παρουσία τους τη συγκεκριμένη βραδιά αλλά και γενικότερα. Η γνώμη μου είναι ότι δε φτάνει να το κάνεις, θα πρέπει να μπορείς και να το υποστηρίξεις γιατί υπόσχεται πολλά...»