Beauty trend: To κατάλευκο δέρμα κυριάρχησε στα βραβεία BAFTA

Beauty trend: To κατάλευκο δέρμα κυριάρχησε στα βραβεία BAFTA

H πάλλευκη επιδερμίδα σε πρόσωπο και σώμα διεκδικεί την πρώτη θέση στην ομορφιά.

Δεν είναι μόνο η εποχή, που λόγω απουσίας της έντονης ηλιοφάνειας το δέρμα παραμένει λευκό, αυτή η οποία ευθύνεται για το κατάλευκο δέρμα όλων των celebrity που εμφανίστηκαν στα βραβεία BAFTA. Ούτε φυσικά ο τόπος όπου διεξάγονται, που έχει χαρακτηριστικά πολύ λευκές επιδερμίδες, είναι αυτός που τις παρέσυρε όλες ώστε να την επιλέξουν και για τις ίδιες.

Είναι απλά θέμα γενικότερης στάσης στην ομορφιά και θέμα επιλογής. Δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός. Όλες οι γυναίκες –τουλάχιστον- celebrity πλέον αναγνωρίζουν τη ζημιά που κάνει η έκθεση –η υπερέκθεση σωστότερα- στην ηλιακή ακτινοβολία και κρατιούνται μακριά της ή αν βρεθούν στο δρόμο της φροντίζουν να προστατεύσουν σωστά την επιδερμίδα τους με τα κατάλληλα προϊόντα και το αντίστοιχο SPF.

Δεν έχει καμία σημασία αν είναι Χειμώνας ή Καλοκαίρι. Ο ήλιος είναι πάντα εκεί και παραμονεύει, ακόμη κι αν δεν γίνεται αντιληπτός άμεσα. Οι Christina Hendricks, Gillian Anderson, Holliday Grainger, Olivia Williams, Shailene Woodley, Tilda Swinton, Christina Ricci και Michelle Williams, το έχουν καταλάβει καλά και γι' αυτό επιδεικνύουν με περηφάνια το λευκό, υπέροχο δέρμα τους, αφήνοντας το εκτεθειμένο σε σημεία όπως οι ώμοι, τα μπράτσα, η πλάτη, το μπούστο και το ντεκολτέ στα βραβεία BAFTA.

Αυτή η λευκή απόχρωση αποτελούσε συνέχεια της επιδερμίδας του προσώπου, που με την κατάλληλη περιποίηση και το αντίστοιχο μακιγιάζ έλαμπε κάτω από τα φώτα. Ξέρουν πώς να κερδίζουν χρόνια στην εμφάνιση τους! Ακολουθήστε το παράδειγμα τους.