Όψεις πορσελάνης χωρίς τρόχισμα για celebrity smiles

Όψεις πορσελάνης χωρίς τρόχισμα για celebrity smiles

Χαμογελάστε χωρίς φόβο, αλλά με πάθος.

Σας αρέσει να χαμογελάτε, να χαίρεστε την κάθε στιγμή, αλλά φοβάστε ότι το χαμόγελο σας δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο των celebrities που αγαπάτε; Επιθυμείτε ένα καινούργιο λαμπερό χαμόγελο αλλά η ιδέα και μόνο του τροχού σας ανατριχιάζει και σας αποθαρρύνει από την απόκτηση του; Όλοι μπορούν πλέον να έχουν το τέλειο και αστραφτερό χαμόγελο των ονείρων τους.

Οι νέες όψεις πορσελάνης χωρίς τρόχισμα έρχονται δυναμικά να προστεθούν στα πιο σύγχρονα όπλα της αισθητικής οδοντιατρικής.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για πολύ λεπτή πορσελάνη όσο ένας φακός επαφής (ultrathin veneers). Τα δόντια τροχίζονται ελάχιστα ή και καθόλου (minimal prep and non prep veneers) και παρά το τόσο λεπτό πάχος διαθέτουν απίστευτη αντοχή.

Ένας λευκός πυρήνας πορσελάνης και συγκεκριμένα διπυριτικού λιθίου, δίνει τη δύναμη στην όψη και στη συνέχεια επενδύεται από πολύ λεπτή φλούδα πορσελάνης που μιμείται τέλεια τις οπτικές ιδιότητες του δοντιού.

Οι πολύ λεπτές όψεις μπορούν να αλλάξουν το χρώμα των δοντιών μας μέχρι και πέντε τόνους, να γεμίσουν διαστήματα, δόντια προς τα μέσα, κοντά δόντια, μικρά δόντια.

Επίσης όταν ένα χαμόγελο αλλάζει με όψεις πορσελάνης, μπορούμε να κάνουμε συνδυασμό παραδοσιακών όψεων σε δόντια που χρειάζονται τρόχισμα- λίγο πιο πεταχτά ή πιο σκούρα, με όψεις που απαιτούν ελάχιστη ή καθόλου προετοιμασία στο δόντι.

Μέσα από τη λεπτή όψη περνά το φως, έτσι το τελικό αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο φυσικό.
Η τεχνολογία της συγκόλλησης με το δόντι είναι τέτοια που όσο λιγότερο σμάλτο-αδαμαντινη αφαιρείται, τόσο καλύτερα συγκολλώνται με το δόντι και γίνονται ένα με αυτό.

Tι πετυχαίνουμε; Μέγιστη αντοχή με εκπληκτικά όμορφα χαμόγελα που δεν χρωματίζονται με τσιγάρο και καφέ, είναι σκληρότερα από την αδαμαντίνη, δεν σπάνε και κρατάνε 15 ολόκληρα χρόνια.

Τώρα θα μας πείτε πώς γίνονται όλα αυτά; Χρειάζονται 2 μόνο ραντεβού, στα οποία προετοιμάζουμε τα δόντια, παίρνουμε αποτύπωμα που στέλνεται στο εργαστήριο και κάνουμε τη συγκόλληση.

Κλείστε ραντεβού για μία δωρεάν συμβουλευτική επίσκεψη προκειμένου να ενημερωθείτε και διεκδικήστε το λευκό αστραφτερό χαμόγελο που σας αξίζει.

Πληροφορίες:

Dental Esthetics Clinic
Ελισάβετ Κουκοπούλου
www.dental-esthetics.gr

Τηλ: 210-6727970
Λ. Δημοκρατιας 10, Νέο Ψυχικό
Email: info@dental-esthetics.gr