Γίνε η «Βασίλισσα των 7 Hair Experts» για μία ολόκληρη μέρα

Γίνε η «Βασίλισσα των 7 Hair Experts» για μία ολόκληρη μέρα

Ο διαγωνισμός QUEEN 4 A DAY του Sunsilk σας κάνει Βασίλισσα και φροντίζει τα μαλλιά σας!

Αν το όνειρο σας είναι να γίνετε μία μέρα Βασίλισσα, έφτασε η στιγμή να το πραγματοποιήσετε. Το Sunsilk ανοίγει το δρόμο για το στέμμα με τη βοήθεια των 7 experts της σειράς Sunsilk Co-Creations. Βγάλτε μία εντυπωσιακή φωτογραφία σας, ανεβάστε την μέσω του διαγωνισμού του Sunsilk στο Facebook στη σελίδα των 7 Hair Experts και βρίσκεστε ήδη σε καλό δρόμο.

Απομένει να καλέσετε τις φίλες σας να σας ψηφίσουν, ψηφίστε τις κι εσείς και ίσως να κερδίσετε όλες μια μοναδική θέση στο «Ημερολόγιο των 7 Ηair Εxperts» που θα δημιουργηθεί στην fanpage για τον μήνα Απρίλιο. 30 τυχερές θα γίνουν οι πρωταγωνίστριες της σελίδας των 7 Hair Experts για μια ολόκληρη μέρα!

Η φωτογραφία τους θα αναρτηθεί στην fanpage των 7 Hair Experts για μία ημέρα μαζί με ειδικές συμβουλές για τον τύπο των μαλλιών τους. Και μία από αυτές μπορεί να είστε εσείς! Παράλληλα οι «Βασίλισσες» θα κερδίσουν και μια σειρά περιποίησης μαλλιών Sunsilk Co-Creations «Προστασία & Λάμψη Χρώματος», που χαρίζει ζωντανό χρώμα στα βαμμένα μαλλιά έως 4 εβδομάδες και έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης hair expert στο χρώμα των μαλλιών Rita Hazan. Μην περιμένετε. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό!