Oλική φυσική αντιγήρανση: με τη νέα σειρά «Μαύρη Πεύκη» της Korres

Oλική φυσική αντιγήρανση: με τη νέα σειρά «Μαύρη Πεύκη» της Korres

Η πορεία της Κορρές δικαιώνει την αγάπη μας στα προϊόντα της, με μία άφιξη για τις ώριμες επιδερμίδες που εντυπωσιάζει.

Ακολουθώντας το βιολογικό μονοπάτι του πρωτεασώματος και την ενδυνάμωση με το ισχυρό φλαβονοειδές Κερσετίνη, που χάραξε η Korres με την παγκόσμια καινοτομία της, έρχεται να προσθέσει και το βιολογικό μονοπάτι των μεταλλοπρωτεϊνασών -ένζυμα η δράση των οποίων επηρεάζει τη διατήρηση της τρισδιάστατης δομής του συνδετικού ιστού- και τη ρύθμιση της λειτουργίας τους μέσω της εξειδικευμένης δράσης των πολυφαινολών από Μαύρη Πεύκη (Επιγαλλοκατεχίνη).

Μπορεί αυτά να σας ακούγονται περίεργα, αλλά δεν είναι. Αποτελούν τα αποτελέσματα ερευνών που οδήγησαν στη δημιουργία μίας καινούριας αντιρυτιδικής και συσφιγκτικής σειράς περιποίησης προσώπου για τις ώριμες επιδερμίδες, από την Κορρές, τη Μαύρη Πεύκη. Η νέα μελέτη του Εργαστηρίου Έρευνας Κορρές σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Βιολογίας/Εργαστήριο Κυτταρικού Πολλαπλασιασμού & Γήρανσης Εθνικού Κέντρου Ερευνών απέδειξε την εξειδικευμένη, ισχυρή δράση των πολυφαινολών από Μαύρη Πεύκη (Επιγαλλοκατεχίνη) στη ρύθμιση της λειτουργίας των μεταλλοπρωτεϊνασών και ιδιαίτερα της μεταλλοπρωτεϊνάσης ΜΜΡ-1 ή αλλιώς κολλαγενάσης-1, διασφαλίζοντας τη μακροπρόθεσμη προστασία του συνδετικού ιστού και συνεπώς της ελαστικότητας της επιδερμίδας και του περιγράμματος του προσώπου. Η Επιγαλλοκατεχίνη διαθέτει εξαιρετική δράση ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Το εντυπωσιακό ποσοστό φυσικού περιεχομένου είναι έως 97,7% στα τέσσερα προϊόντα της σειράς –δύο κρέμες ημέρας, κρέμα νύχτας και κρέμα ματιών. Πρόκειται για την απόλυτα φυσική λύση! Δοκιμάζοντας τες στην παρουσίαση τους το σχόλιο μας ήταν «Κρίμα που δεν μπορώ να τις φορέσω ακόμη» αφού απευθύνονται σε ηλικίες 50+.

Η υφή τους είναι παραπάνω από ευχάριστη, το άρωμα τους απλά υπέροχο και ακούγοντας από τον Dr. Δ. Κλέτσα, Δ/ντη Έρευνας, ινστιτούτο Βιολογίας, Εργαστήριο Κυτταρικού Πολλαπλασιασμού & Γήρανσης, Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, να παρουσιάζει τα στοιχεία της έρευνας δεν μπορείς παρά να πειστείς ότι είναι το μόνο προϊόν που χρειάζεται η επιδερμίδα καθώς τα χρόνια προχωρούν.

Περισσότερες από εννέα δραστικές ουσίες 'συναντώνται' στις νέες συνθέσεις Μαύρη Πεύκη για να καλύψουν το σύνολο των απαιτήσεων της ώριμης επιδερμίδας. Ανάμεσά τους πέντε συστατικά η δράση των οποίων σε σχέση με συγκεκριμένα βιολογικά μονοπάτια έχει κατοχυρωθεί ως ευρεσιτεχνία, όπως το φυσικό Εξαπεπτίδιο11, το 1ο φυσικό πολυπεπτίδιο με ισχυρή συσφιγκτική δράση. Κάθε ένα από αυτά τα συστατικά 'καταθέτει' τα δικά του credentials, βασισμένα σε επιμέρους κλινικές μελέτες αποτελεσματικότητας.

Γι' αυτό άλλωστε στο τεστ αυτό-αξιολόγησης που έγινε σε συνέχεια 90 ημερών εφαρμογής της κρέμας σε 20 γυναίκες 50-70 ετών, 100% των γυναικών παρατήρησαν σύσφιγξη και lifting επιδερμίδας, αύξηση της ελαστικότητας της, μείωση των ρυτίδων, ενισχυμένη λάμψη και ομοιομορφία του τόνου της επιδερμίδας ενώ το 95% των γυναικών παρατήρησαν βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου.

Προς στιγμήν με καλύπτει ακόμη η σειρά Κερσετίνη & Βελανιδιά της Κορρές –με τα εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα-, αλλά με καθησυχάζει το γεγονός ότι δημιουργούνται συνεχώς όλο και πιο αποτελεσματικά καινούρια προϊόντα ομορφιάς με φυσική κατεύθυνση –και μάλιστα από Ελληνική εταιρία. Γι' αυτό το πέρασμα του χρόνου δεν μπορεί πλέον παρά να είναι μόνο ευχάριστο. Η νεότητα θα είναι πάντα εδώ!