Τα 10 πιο glamorous μαλλιά των Oscars

Τα 10 πιο glamorous μαλλιά των Oscars

Υπάρχουν κάποια χτενίσματα που δεν ξεπερνιούνται ποτέ!

Όταν αναφερόμαστε σε μεγάλα γεγονότα που περνάνε πάνω από το κόκκινο χαλί, τότε είναι σίγουρο ότι θα δούμε –πέραν όποιων άλλων καινούριων τάσεων- μερικά κλασικά χτενίσματα και μακιγιάζ, όπως είναι οι κότσοι, τα κόκκινα κραγιόν και φυσικά τα hollywood hair.

Τα μαλλιά που έχουν αντέξει στο πέρασμα των χρόνων και απλά εκσυγχρονίζονται και γίνονται κάθε φορά και πιο όμορφα, πιο εκθαμβωτικά και με πιο δυνατό χαρακτήρα. Απαραίτητο στοιχείο τους είναι το πολύ συγκεκριμένο στυλ τους με καθαρό σχήμα –δεν επιτρέπεται να είναι χαλασμένα-, οι σκάλες ή οι μεγάλες αφράτες μπούκλες αρκετές φορές, οι χωρίστρες στο πλάι, το μήκος μέχρι τους ώμους –ακόμη κι αν πρέπει να κρύψουν κάπως τα υπόλοιπα μαλλιά όταν είναι μακριά, μαζεύοντας τα, όπως έκανε η Selena Gomez- και οι σηκωμένες φράντζες.

Αυτό το στυλ επέλεξαν πολλές από τις παρευρισκόμενες στα Oscars και στα πάρτι που ακολούθησαν. Κάποια από αυτά έχουν στοιχεία από τα 40s, που όπως έχει πει ο hair stylist Βασίλης Στρατηγός φέτος ήταν πολύ της μόδας. Η απόδειξη του πόσο πετυχημένο είναι αυτό το στυλ είναι ότι το επιλέγουν λαμπερές γυναίκες από κάθε δεκαετία. Αυτές που το τίμησαν ήταν οι Jane Seymour, Selena Gomez, January Jones, Miley Cyrus, Milla Jovovich, Natalie Portman, Glenn Close, Penelope Cruz, Judy Greer και Joan Collins.