Ροζ και γαλάζιο: Ένας κλασικός συνδυασμός

Ροζ και γαλάζιο: Ένας κλασικός συνδυασμός

Το μακιγιάζ έχει τη δική του φιλοσοφία στη Shiseido και δημιουργεί μοναδικά look μέσω του Makeup Artistic Director, Dick Page.

Η φιλοσοφία του μακιγιάζ από τον Dick Page, Makeup Artistic Director της Shiseido είναι απλή: «Αυτό που θέλω... για αυτήν την παλέτα χρωμάτων και, στην ουσία για όλα τα χρώματα που δημιουργώ είναι να δείχνουν μοναδικά πάνω σε κάθε γυναίκα. Τα χρώματα στο μακιγιάζ είναι διασκέδαση τόσο να τα βλέπεις, όσο και να τα φοράς. Παροτρύνω τις γυναίκες να τολμούν και να συνδυάζουν τα χρώματα, να τα ενσωματώνουν στη συλλογή των καλλυντικών τους και να τους δίνουν ζωή!» λέει ο Dick Page.

Προτείνει ένα look δημιουργημένο με «Μια παιχνιδιάρικη, κομψή προσέγγιση του κλασικού συνδυασμού του ροζ με το γαλάζιο. Το γαλάζιο είναι φωτεινό και διάφανο, και το ροζ γίνεται πιο βαθύ, πλησιάζοντας το γυαλιστερό βιολετί.» Για να το δημιουργήσει ο Dick Page χρησιμοποιεί τις Shimmering Cream Eye Color BL711 Angel -υπάρχουσα απόχρωση- και την BL215 Ice τη νέα φωτεινή τιρκουάζ απόχρωση που είναι εμπνευσμένη από μια φωτογραφία που δείχνει ένα σπασμένο κομμάτι πάγου στο Βόρειο Πόλο. «Η συγκεκριμένη απόχρωση αποπνέει μια ευθραυστότητα.» λέει ο δημιουργός και προσθέτει «Μπορείτε να κάνετε αυτό το look ακόμα πιο έντονο, χρησιμοποιώντας μαύρο eyeliner. Χρησιμοποιήστε το Automatic Fine Eyeliner BΚ901 της Shiseido».

Τα χείλη βάφονται με το Shimmering Rouge RS619 Venus μία νέα απόχρωση για την περίοδο Άνοιξη-Καλοκαίρι.