Η χρυσή κάρτα της Kerastase

Η χρυσή κάρτα της Kerastase

Φερθείτε έξυπνα και αποκτήστε την χρυσή κάρτα της ομορφιάς.

Οι γυναίκες που θέλουν να διατηρούν την ομορφιά τους σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά πάντα, αναζητούν συνεχώς τα καλύτερα προϊόντα, τις πιο έξυπνες αγορές και τις πιο συμφέρουσες ευκαιρίες. Η ποιότητα δεν θυσιάζεται ποτέ! Αυτή είναι που εξασφαλίζει το σωστό αποτέλεσμα και την άψογη εμφάνιση τώρα και στο μέλλον.

Σε αυτήν την αναζήτηση ανακαλύψτε και αποκτήστε το πολυτιμότερο ελιξίριο ομορφιάς για τα μαλλιά σας το Kerastase Elixir Ultime με τη χρυσή κάρτα Kerastase Elixir Ultime. Πάντα θέλατε να έχετε μία χρυσή κάρτα, αλλά ποτέ δεν φανταστήκατε ότι θα σας έδινε αυτό το κέρδος. Με τη χρυσή κάρτα Kerastase Elixir Ultime, που μπορείτε να προμηθευτείτε από το κομμωτήριο σας, εξασφαλίζετε κέρδος 20% στο πιο cult προϊόν της Kerastase.

Μην ξεχνάτε ότι μια σταγόνα από το Kerastase Elixir Ultime αρκεί για να προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα: βαθιά θρέψη, μεταξένια απαλότητα, εκθαμβωτική λάμψη, λείανση και πειθαρχία. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών και συμφέρει γιατί διαρκεί για πολλές χρήσεις.

Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα κομμωτήρια Kerastase μέχρι 20/04/12.