Η γυναίκα που τολμά αποτελεί έμπνευση για την Essie

Η γυναίκα που τολμά αποτελεί έμπνευση για την Essie

Η ανοιξιάτικη συλλογή στα βερνίκια νυχιών της Essie, η τύχη είναι με τους τολμηρούς!

Αυτή την Άνοιξη, η Essie δίνει έμφαση στις όμορφες, δραστήριες γυναίκες με φιλοδοξίες. Δεν την ενδιαφέρει να παίξει με ασφάλεια και στοιχηματίζει εκτός ορίων. Τόσο στη μόδα, όσο και στα οικονομικά, είναι έτοιμη, πρόθυμη, και ικανή να επαναστατήσει και να δοκιμάσει κάτι νέο και φρέσκο.

«Η τύχη είναι με τους τολμηρούς», λέει η ιδρύτρια της μάρκας και Global Creative Director Essie Weingarten, «Είμαι τόσο εμπνευσμένη από τη γυναίκα που τολμά να ονειρεύεται, ακολουθεί τα ένστικτα της και πάντα καταφέρνει να βγάζει μπροστά τον καλύτερο της εαυτό. Ποτέ δεν στηρίζεται μόνο στη γοητεία της, η αυτοδημιούργητη γυναίκα γνωρίζει τι θέλει και ακριβώς πώς να το αποκτήσει. Είναι η οδηγός στο δρόμο της ζωής της με τόλμη, εξυπνάδα και αυτοκυριαρχία στη μόδα.»

Αυτή η εξαιρετική γυναικεία συλλογή δημιουργεί την τέλεια ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα για κάθε γυναίκα σε αποστολή. Με φωτεινά και δυνατά παστέλ που κολακεύουν το δέρμα και ταιριάζουν σε κάθε περίσταση, η γυναίκα που φοράει τα χρώματα essie είναι πάντα στην κορυφή του παιχνιδιού. Για τις πρωτοπόρους, που χαράζουν το μονοπάτι της δόξας σε νέα ύψη, υπάρχει η απόχρωση olé caliente και για μία πιο διακριτική προσέγγιση η απόχρωση crewed interest, η οποία θα σας φέρει σίγουρα κέρδη.

Όποια και να είναι η στρατηγική σας, επιλέξτε μία από τις έξι ιδιοφυείς αποχρώσεις που δηλώνουν επιχειρηματικότητα. Νavigate Her: Νέα πράσινη ανάπτυξη, A Crewed Interest: Διακριτικό ροδακινί, Οlé Caliente: Ερυθρός πυρετός με spicy νότες, Οrange, it's obvious! Ειλικρινές πεισματάρικο πορτοκαλί, To Buy or Not To Buy: Απεριόριστη λιλά λάμψη και Τour de Finance: Πυρακτώδες φούξια από το μέλλον.