Η Jessica Biel δημιούργησε μία «κορνίζα» στο πρόσωπο της

Η Jessica Biel δημιούργησε μία «κορνίζα» στο πρόσωπο της

Άλλη μία celebrity έκοψε τα μαλλιά της αφέλειες και μας αρέσει.

Η Jessica Biel, είναι λαμπερή και ξεχωρίζει για πολλά. Εκτός από τον αρραβώνα της με τον Justin Timberlake –που φαίνεται ότι αποφάσισε πλέον να φοράει το δαχτυλίδι αρραβώνων της προκαλώντας τα βλέμματα όλων- ξεχωρίζει και για το λαμπερό και φωτεινό της δέρμα που έχει πάντα τις χαρακτηριστικές της γυαλάδες στα μήλα, τα πολύ ιδιαίτερα χείλη της που χάρη στο σχήμα τους αναδεικνύουν τα χρώματα που προτιμά σε κραγιόν και lip-gloss αλλά και για τα στιλπνά, λαμπερά της μαλλιά.

Μέχρι πρότινος είχε αφήσει τα μαλλιά της ίσια με λίγα φιλαρίσματα στα τελειώματα και μακριά μπροστά με μία καθαρή χωρίστρα. Υπέκυψε, όμως, κι αυτή στην μεγάλη τάση που θέλει τα μαλλιά να αποκτούν αφέλειες. Μάλιστα, η Jessica Biel, δεν έκοψε απλώς λίγες ελαφριές αφέλειες αφήνοντας τα υπόλοιπα ίδια. Άλλαξε κούρεμα, δημιουργώντας μία κορνίζα γύρω από το πρόσωπο της καθώς, τα φιλαρίσματα «χάθηκαν» και έδωσαν τη θέση τους σε ένα βαρύ, μονοκόμματο σχεδόν κούρεμα, με πυκνές και μακριές αφέλειες που καλύπτουν τα φρύδια.

Θυμίζει το κούρεμα της Taylor Swift, μόνο που το σκούρο τους χρώμα το κάνει πιο έντονο. Βέβαια, δεν είναι τόσο μακρύ και ογκώδες όσο της Zooey Deschanel, αλλά παραμένει στην ίδια «οικογένεια κουρεμάτων». Να δούμε ποιες celebrity ακόμη θα προστεθούν σε αυτή τη λίστα μαζί με τις Katie Holmes, Reese Witherspoon, Kim Kardashian και Rooney Mara!