Τα «μαύρα μάτια» είναι πάντα επίκαιρα

Τα «μαύρα μάτια» είναι πάντα επίκαιρα

Τα αγαπούν οι celebrity καο όλες εμείς και αποδεικνύεται καθημερινά.

Υπάρχει ένα χρώμα στο μακιγιάζ των ματιών που το αγαπάνε όλες οι γυναίκες ανεξαιρέτως. Δεν έχει καμία σημασία αν η επιδερμίδα σας είναι λευκή ή σκούρα, αν τα μάτια σας είναι καφέ, μαύρα, πράσινα ή μπλε. Το μακιγιάζ με αποχρώσεις του μαύρου –γιατί το μαύρο δεν είναι ποτέ ένα μόνο- κερδίζει τις καρδιές μας.

Η εφαρμογή του γίνεται με ποικίλους τρόπους: Η κλασσική γραμμή του eyeliner –λεπτή ή παχιά- είναι ο πιο διαδεδομένος τον τελευταίο χρόνο τουλάχιστον που το eyeliner έχει κάνει δυναμικό comeback, εκτοπίζοντας σχεδόν το μολύβι.

Βέβαια, το μολύβι είναι το απαραίτητο προϊόν μακιγιάζ για κάθε γυναίκα και λείπει από κανένα νεσεσέρ ποτέ. Με ένα μαύρο μολύβι, αλλάζετε εύκολα ένα πρωινό, γυμνό μακιγιάζ σε βραδινό, δίνεται βάθος και ένταση στα μάτια με γραμμές στο πάνω και στο κάτω βλέφαρο και κάνετε την αρχή για ένα υπέροχο και αγαπημένο smoky look.

Όταν μιλάμε για smoky look, το πρώτο χρώμα που σκεφτόμαστε είναι επίσης, το μαύρο. Μπορεί να προτείνουμε πλέον smoky eyes με χρώμα –παστέλ ή έντονο- αλλά αυτό που αποτελεί τον ορισμό του smoky είναι το επιβλητικό μαύρο.

Οπότε, υιοθετήστε τις προσταγές της μόδας και της ομορφιάς με τα διαφορετικά χρώματα και τεχνικές στο μακιγιάζ, αλλά να είστε σίγουρες ότι ποτέ δεν θα εγκαταλείψετε το μαύρο!