Serum σε φυσική κατεύθυνση

Serum σε φυσική κατεύθυνση

Φυσική συγκέντρωση δραστικών συστατικών από την Apivita με τα Natural Serum.

Τα φυσικά καλλυντικά και τα serum ανήκουν στα trends της ομορφιάς όλο και πιο πολύ. Τα serum, είναι τα προϊόντα που βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης κοσμητολογίας γιατί προσφέρουν μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων και καλλυντική ευχαρίστηση, ενώ ταυτόχρονα έχουν υψηλότερη συγκέντρωση δραστικών συστατικών, από οποιοδήποτε άλλο προϊόν περιποίησης, και φυσικά έχουν τη μεγαλύτερη διεισδυτικότητα ακόμα και στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας όπως και καινοτόμο μηχανισμό δράσης.

Τα φυσικά καλλυντικά, αντίστοιχα, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να έχουν άψογα αποτελέσματα κλινικά αποδεδειγμένα, αξιοποιώντας τη δύναμη της φύσης, με μία ήπια προσέγγιση στα θέματα του δέρματος, καλύπτοντας ολιστικά τις απαιτήσεις του.

Η Apivita, φέρνοντας αυτά τα δύο δεδομένα σε έναν άξονα, δημιούργησε μία σειρά από «πολύτιμες σταγόνες ομορφιάς για άμεσα αποτελέσματα» τα Natural Serum. Είναι 4 νέα serum που έχουν φυσική σύσταση έως και 98%, με υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών και πρωτοποριακά συστήματα μεταφοράς, δρουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας παρέχοντας μια ολιστική φροντίδα.

Οι οροί της Apivita είναι: ο Φυσικός Ορός Ενυδάτωσης με αλόη & υαλουρονικό οξύ και 98% φυσικά συστατικά, ο Φυσικός Ορός Λάμψης με μύρτιλλο & βιταμίνη C και 96% φυσικά συστατικά, ο Φυσικός Ορός Κατά των ρυτίδων με ρεσβερατρόλη και Βιταμίνη Ε και 94% φυσικά συστατικά και ο Φυσικός Ορός Σύσφιγξης με βασιλικό πολτό & βιταμίνη Α και 95% φυσικά συστατικά.

Στα συστατικά τους συγκαταλέγονται 22 Φυτικά Εκχυλίσματα, 4 Μελισσοκομικά συστατικά, 10 Αιθέρια Έλαια, 10 Βιταμίνες και Αμινοξέα και συνοδεύονται από 14 κλινικές και εργαστηριακές μελέτες. Αυτά που απουσιάζουν από τη σύνθεση τους είναι τα: Parabens, Silicones, Propylene Glycol, Mineral Oils, Ethanolamines, Phthalates και Pcm.