Το χρώμα μπορεί να περιμένει

Το χρώμα μπορεί να περιμένει

Τα χρώματα στα νύχια επιμένουν σε κάποιες αποχρώσεις που τείνουν να γίνουν κλασικές κάθε εποχή.

Σκέφτεστε τη μετάβαση σας στα χρώματα του καλοκαιριού, αλλά δεν υπάρχει καμία βιασύνη. Εμπιστευθείτε τα χρώματα που έχετε αγαπήσει μέχρι τώρα, τα έντονα σκούρα μεταλλικά γκρι, τα ανοιχτόχρωμα γκρι, όλα τα nude και γιατί όχι τα άσπρα που δηλώνουν αναμφισβήτητα την αλλαγή της εποχής.

Στην συλλογή της Nails Inc που θα βρείτε στα Sephora, υπάρχει μία ποικιλία αποχρώσεων που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Δείτε τα: Basil street, Cadogan Square, Cambridge Terrace, Floral street, Mayfair, The Thames και αποφασίστε ποιο «δρόμο» θα πάρετε.

Η Nails Inc αποτελεί σήμερα μία εταιρία εμπιστοσύνης που συνδυάζει την πολυτέλεια, την πρωτότυπη επαγγελματική σύνθεση και μία αδιαμφισβήτητη αίσθηση της μόδας! Ιδρύθηκε το 1999 και αποτελεί την εταιρία βερνικιών και προϊόντων φροντίδας για τα νύχια που έγινε μόδα στην Αγγλία. Η μόδα βρίσκεται στην καρδιά της κολεξιόν Nails Inc. συμβάλλοντας στην επιτυχία της εταιρίας που ακολουθεί πιστά τις τελευταίες τάσεις της.

Εργάζεται σταθερά με Άγγλους στυλίστες και εντοπίστηκε στις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης και πιο συγκεκριμένα στις επιδείξεις των Οίκων, David Koma, Issa ή Alice & Olivia, πράγμα που δίνει τη δυνατότητα στη Nails Inc. να ξεχωρίσει στα πλαίσια της βιομηχανίας των νυχιών και να να φέρει στη συνέχεια στα νύχια σας ότι πιο μοντέρνο.