Το χίπικο στυλ του Coachella festival κατακτά τις celebrity

Το χίπικο στυλ του Coachella festival κατακτά τις celebrity

Χαλαρώστε μαζί με τις αγαπημένες σας σταρ και υιοθετήστε το στυλ τους.

Έφτασε και πάλι η στιγμή να αφήσουν οι αγαπημένες μας celebrity το στημένο ντύσιμο των κόκκινων χαλιών, τα περίτεχνα χτενίσματα και το πολύ προσεγμένο μακιγιάζ και να κυκλοφορήσουν με πολύ πιο χαλαρό στυλ που τις κάνει να μοιάζουν πιο ανθρώπινες και καταλαβαίνουμε ότι είναι απλά κάποιες σαν κι εμάς.

Η αφορμή είναι το Coachella festival, που «επιβάλλει» το στυλ του και ξαναφέρνει στο προσκήνιο τις επιρροές από τα παιδιά των λουλουδιών που τόσο ταιριάζουν στην Άνοιξη. Τα μαλλιά μένουν ελεύθερα να ανεμίζουν, φοράνε καπέλα ή στεφανάκια από λουλούδια, γίνονται κοτσίδα ή κοτσιδάκια. Σίγουρα, όμως, τις κάνουν αισθάνονται άνετα.

Οι Vanessa Hudgens, Diane Kruger, Lindsay Lohan, Fergie, Lauren Conrad, Ke$ha, Katy Perry, και Kate Bosworth, υιοθέτησαν αυτό το στυλ. Το μακιγιάζ τους ήταν πολύ απαλό και διακριτικό, τόσο που πολλές φορές μοιάζει ανύπαρκτο. Στοιχεία που διαφοροποιούν το πρόσωπο, όπως μικρά στρασάκια τοποθετημένα σε σημεία γύρω από τα μάτια – όπως έκανε η Vanessa Hudgens- μοιάζει να ταιριάζουν πιο πολύ σε αυτή την περίπτωση.

Τα νύχια τους αποκτούν μεταλλικά, χρώματα, μπλε, διαφορετικούς συνδυασμούς σε κάθε δάχτυλο –όπως έκανε η Ke$ha- ή μένουν άβαφα και απλά. Είναι σίγουρα μία ευχάριστη αλλαγή για όλες τους, αλλά και για εμάς που αγαπάμε αυτό το στυλ. Υιοθετήστε το!