Belles of the Ball

Belles of the Ball

Τα πιο όμορφα πρόσωπα στο κόκκινο χαλί του MET Ball 2012

dark_xeili
nude_xeili
xroma

Η άνοιξη περπάτησε διστακτικά στο κόκκινο χαλί του φετινού MET Ball, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στο μακιγιάζ των σταρ, με αδιαμφισβήτητο κυρίαρχο τα σκούρα χείλη και κάποιες μικρές "εκρήξεις" χρώματος (ευτυχώς). Όσον αφορά στα χτενίσματα, μια νοσταλγική διάθεση την είχαν οι celebrity hairstylists, πολλοί από τους οποίους εμπνεύστηκαν από τα retro looks του Old Hollywood.



Από τις λαμπερές παρουσίες της βραδιάς, τα χείλη σε dark τόνους "ασπάστηκαν" η Camilla Belle η οποία εμφανίστηκε με ένα look που παρέπεμπε στα 20's και ένα από τα πιο συγκλονιστικά, άψογα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, μακιγιάζ, η Kate Bosworth που φόρεσε το κραγιόν NARS Pure Matte Lipstick, Volga και συντόνισε το μανικιούρ της σε ασορτί απόχρωση, η Lana Del Rey, με ματ κραγιόν σε βαθύ, βελούδινο μπορντό και matching βερνίκι πάνω στα μακριά, στρογγυλεμένα νύχια της και η Jessica Alba, που συνδύασε τα μεταλλικά smoky eyes με ένα κόκκινο κραγιόν με ζεστά, πορτοκαλί undertones.



Την comfort zone των ουδέτερων τόνων και των παστέλ προτίμησαν κάμποσες σταρ, από τις οποίες ξεχωρίσαμε την Gwyneth Paltrow, διότι αυτό το vintage ροζ στα χείλη της είναι ένα mix τριών αποχρώσεων (!), όπως είπε στο People η makeup artist Emma Lovell (πέρα από αυτό, θα θέλαμε να δοκιμάσει κάτι πιο ενδιαφέρον και τολμηρό την επόμενη φορά που θα τη δουμε στο κόκκινο χαλί). Η πρωταγωνίστρια του Glee, Lea Michelle, εμφανίστηκε με υπέροχα smoky eyes - η makeup artist Melanie Inglessis που επιμελήθηκε το μακιγιάζ αποκάλυψε πως μεταξύ άλλων χρησιμοποίησε δύο μολύβια ματιών, το Avon Eye Brightening Pencil, Honey Blue και το Avon Eye Brightening Pencil, Plum Berry- και εντελώς nude χείλη, φορώντας το κραγιόν Perfect Rouge Lipstick, Spiced Cream της Shiseido. Η υπέρκομψη σμαραγδί δημιουργία της Carolina Herrera με την οποία εμφανίστηκε η Diane Agron, ενέπνευσε την makeup artist Georgie Eisdell να δημιουργήσει αυτό το ρομαντικό και glam μακιγιάζ, εξισορροπώντας τα μεταλλικά smoky eyes με ήσυχα χείλη, στα οποία αρκέστηκε να απλώσει μόνο lip gloss, το Levres Scintillantes, Petit Peche του οίκου Chanel. H Rosie Ηuntington-Whiteley είναι από τις περιπτώσεις που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να τραβήξει τα βλέμματα- και με αυτή τη λογική, προτίμησε ένα ήσυχο μακιγιάζ σε γήινους και μπρονζέ τόνους, με απόλυτα ματ υφές, και ένα εντυπωσιακό ψηλό σινιόν. Η Sarah Jessica Parker, επίσης ακολούθησε την προσωπική της πεπατημένη, με γκρι-ασημί μεταλλική σκιά, ροζ κραγιόν και μπρονζέ επιδερμίδα στο μακιγιάζ και τα χαρακτηριστικά της χαλαρά waves. Η Rihanna κράτησε το μακιγιάζ της σχεδόν αόρατο, με στόχο να εντυπωσιάσει με το χτένισμά της, δύο επιμελώς ατημέλητα σινιόν ατάκτως τοποθετημένα πάνω στο κεφάλι της, που αν μη τι άλλο συζητήθηκαν. Όσο για την υπέρλαμπρη Carey Mulligan, το look της ήταν πολύ εύστοχο: δραματικά smoky eyes με «γυμνά» χείλη και ένα σχεδόν «γλυπτό» updo έδεσαν άψογα με την όλο-μεταλλική-παγέτα δημιουργί του οικου Prada.


Από τις σταρ που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στα ζωηρά χρώματα της σεζόν, η Emma Stone παίρνει άριστα δέκα για το total look της αλλά και για αυτά τα υπέροχα χείλη, στα οποία όπως εξήγησε η makeup artist Rachel Goodwin, άπλωσε το ColorBurst Lip Butter στην απόχρωση Cherry Tart της Revlon, «γιατί ήθελα να δώσω διάφανο κόκκινο χρώμα στα χείλη και ταυτόχρονα να εξασφαλίσω πως θα μείνουν ενυδατωμένα». Η Karlie Kloss έλαμπε με neon, φούξια κραγιόν (στην ίδια λογική και η Coco Rocha) και σκιές σε αποχρώσεις της λεβάντας ενώ η Scarlett Johansson εμφανίστηκε με πολύ χαλαρά waves μέχρι τους ώμους και λαμπερό μακιγιάζ με έμφαση στα χείλη, που ντύθηκαν με την ζουμερή πορτοκαλί απόχρωση του Passion Duo Gloss Fusion Lipstick από τη συλλογή μακιγιάζ Dolce&Gabbana.


Διαβάστε ακόμα:

MET Ball 2012: Οι καλοντυμένες
Carey Mulligan: η απόλυτη αυτοκράτειρα του κόκκινου χαλιού του MET Ball 2012
MET Ball 2012: Οι κακοντυμένες