Αγαπώ και νοιάζομαι με ένα… like στην Kiehl’s in Greece

Αγαπώ και νοιάζομαι με ένα… like στην Kiehl’s in Greece

Η Kiehl's στο Hondos Center Kolonaki δείχνει την αγάπη & την ευαισθησία της προς τα ζώα για να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου η Kiehl's στο Hondos Center Kolonaki, σας καλείαν χρησιμοποιείτε το Facebook να δείξετε την αγάπη σας για τα αδέσποτα με ένα απλό «like» στο fan page Kiehl's in Greece. Για κάθε ένα νέο «like» 0,5 ευρώ προσφέρεται για την στείρωση των γατών.

Η «Αγαπώ και Νοιάζομαι» online καμπάνια, σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική εταιρεία Νine Lives Greece «Οι Εφτάψυχες» έχει στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και τη μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων γατών στους δρόμους της Αθήνας, στα πλαίσια ενός προγράμματος στείρωσης και κτηνιατρικής φροντίδας.

Η καμπάνια ολοκληρώνεται στις 14 Φεβρουαρίου, όπου η Kiehl's γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Hondos Center Kolonaki με μία ιδιαίτερη γιορτή: Πηγαίνετε μαζί με το αγαπημένο σας τετράποδο στο κατάστημα, φωτογραφηθείτε μαζί του, βάλτε τη φωτογραφία στο ειδικό photo wall, και αποκτήστε ένα προιόν Kiehl's σε special μέγεθος.