Tα καλοβαμμένα κόκκινα χείλη έχουν τα μυστικά τους και ο make-up artist Γιάννης Σίσκος, μας τα αποκαλύπτει

Tα καλοβαμμένα κόκκινα χείλη έχουν τα μυστικά τους και ο make-up artist Γιάννης Σίσκος, μας τα αποκαλύπτει

Υγρά κόκκινα χείλη με όγκο και λάμψη. Κάντε τα πραγματικότητα.

«Για να φορέσετε κόκκινο κραγιόν, θα πρέπει να φροντίσετε να κάνετε περίγραμμα με μολύβι στο χρώμα των χειλιών ή εναλλακτικά σε κόκκινο. Αυτό θα δώσει πιο καθαρό σχήμα στα χείλη και θα κάνει το κραγιόν ή το lip-gloss να παραμείνει στα όρια των χειλιών» συμβουλεύει ο. «Θα πρέπει όμως, να καλύψετε με το κραγιόν σας τα χείλη ακριβώς στη γραμμή του περιγράμματος και να σβήσει το ένα μέσα στο άλλο» λέει.

«Αν χρησιμοποιήσετε κάποιο προϊόν υγρό και όχι ένα σταθερό κραγιόν, φροντίστε να βάλετε μεγαλύτερη ποσότητα στο κέντρο και όχι στα όρια των χειλιών. Η ένταση και η ποσότητα του χρώματος, πρέπει να συγκεντρώνεται εκεί για μεγαλύτερη ένταση και για να μην τρέξει το προϊόν με το πέρασμα της ώρας» συμβουλεύει ο Γιάννης Σίσκος.

Μία βοηθητική ενέργεια για να αποφύγετε το «τρέξιμο» του χρώματος, σύμφωνα με το Γιάννη Σίσκο είναι «να ταμπονάρετε γύρω από το περίγραμμα με πούδρα για να το συγκρατήσει».

Το Liquid Lipstick από τα Κορρές Χρώμα συνδυάζει την ένταση του χρώματος με τη γυαλάδα και τον όγκο του lip-gloss με μεγάλη διάρκεια. Το Νο 56 Κόκκινο είναι το ιδανικό χρώμα για τη μέρα.