How to: σκούρα χείλη στην Lanvin Resort Collection 2013

How to: σκούρα χείλη στην Lanvin Resort Collection 2013

Ο σωστός τρόπος να φορέσετε το μπορντό κραγιόν

Στην Resort Collection 2013 που παρουσίασε ο Alber Elbaz, «τα ρούχα ήταν πολυτελή και ήθελε και τα χείλη να είναι το ίδιο πλούσια», εξήγησε η makeup artist Jeannia Robinette στο Style.com για το look των μοντέλων.

Ξεκίνησε δημιουργώντας μια τέλεια, καθαρή βάση, ενυδατώνοντας καλά την επιδερμίδα και απλώνοντας φον ντε τεν και κονσίλερ όπου ήταν απαραίτητα. Στη συνέχεια ανέμειξε το κραγιόν Rouge Coco του οίκου Chanel στην απόχρωση Perlé (ένα γλυκό ροζ) με το κραγιόν της M.A.C., Cyber, σε μια βαθιά μπορντό απόχρωση για να δημιουργήσει ένα βελούδινο αποτέλεσμα. «Δεν χρησιμοποιώ μολύβι» είπε, γιατί ο στόχος της ήταν τα χείλη να φαίνονται φυσικά, όχι επιτηδευμένα. «Έτσι πρέπει να δείχνουν οι γυναίκες, να βγαίνει η δύναμη του χρώματος», εξήγησε και συνέχισε διορθώνοντας τα φρύδια με το M.A.C. Brow Fix και περνώντας στις βλεφαρίδες τη μάσκαρα Diorshow Black Out.

Την ίδια λογική είδαμε και στα νύχια, όπου η nail expert Roseann Singleton χρησιμοποίησε το Le Vernis, Pirate της Chanel, στο κόκκινο του ρουμπινιού.