Ο Creative Makeup Director της Estée Lauder, Tom Pecheux «συνάντησε» τον Derek Lam στα ντεφιλέ

Ο Creative Makeup Director της Estée Lauder, Tom Pecheux «συνάντησε» τον Derek Lam στα ντεφιλέ

Το μακιγιάζ της Estée Lauder στις πασαρέλες θυμίζει μοντέρνα αρχιτεκτονική.

Η κολεξιόν του Derek Lam για το Φθινόπωρο 2011 παρουσιάστηκε στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, δίνοντας έμφαση σε νέους συνδυασμούς υφασμάτων που κάνουν τα ρούχα να φαίνονται φρέσκα και ανάλαφρα ενώ ο όγκος ελαχιστοποιήθηκε. Στο show πήραν μέρος και οι διεθνείς εκπρόσωποι της Estee Lauder Liu Wen, Constance Jablonski και Joan Smalls και το μακιγιάζ για το show το δημιούργησε ο Creative Makeup Director της Estée Lauder, Tom Pecheux.


Ο Tom δούλεψε για τρίτη συνεχόμενη σεζόν και δημιούργησε κομψό μολύβδινο μακιγιάζ στα μάτια, ήσυχα χείλη και δέρμα με προιόντα από την επερχόμενη συλλογή Pure Color που θα λανσαριστεί το Φθινόπωρο του 2011.


Ξεκίνησε με shimmering σκιά ματιών και δημιούργησε «φτερά» που βγαίνανε προς τις άκρες των ματιών και μετά χρησιμοποίησε μία μεταλλική γκρι σκιά με έντονες χρωστικές για να φτιάξει ένα ασημί φινίρισμα στο κέντρο του άνω βλεφάρου. Τελειώνοντας το μάτι με μία καινούρια highlighting πούδρα στο κόκκαλο των φρυδιών, συγκέντρωσε την ένταση στα μάτια που συνόδευαν τέλεια τα πλούσια και μαλακά υφάσματα των ρούχων.


Το δέρμα και τα χείλη είχαν ένα σχεδόν θολό αποτέλεσμα, χάρη στο νέο ματ κραγιόν και την απαλή σκίαση κάτω από τα μήλα. «Αυτό το look είναι πολύ ευπροσάρμοστο, σχεδόν αλλάζει με την κίνηση σας. Το μεταλλικό ασημί στα μάτια μου θυμίζει μοντέρνα αρχιτεκτονική, σκληρή και δυνατή και παίζει απαλά με την μίνιμαλ αλλά σοφιστικέ κολεξιόν του Derek. Αυτά τα ρούχα, θέλεις να τα κρατήσεις για πάντα» περιγράφει ο Tom Pecheux, «Aυτό το Look είναι πολύ άνετο και όμορφο και προκαλεί τη φαντασία της γυναίκας Derek Lam».