Η Kate Moss και η Brigitte Bardot εμπνέουν το μακιγιάζ της Mac

Η Kate Moss και η Brigitte Bardot εμπνέουν το μακιγιάζ της Mac

Η ομάδα της Mac δημιούργησε ένα ακόμα εμπνευσμένο μακιγιάζ για την εβδομάδα μόδας.

Στο show της Behnaz Sarafpour για την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης ο make-up artist Gordon Espine της Mac δήλωσε «Η Kate Moss σαν Brigitte Bardot..ένα κορίτσι που είναι σέξι και κοκέτα, αλλά δεν το ξέρει».

Γύρω από αυτή τη φράση ξετυλίχθηκε όλο το μακιγιάζ του show. Για να το δημιουργήσουν οι make-up artists της Mac, χρησιμοποίησαν στα μάτια το Mac Pro Taupe Powder Blush και την Mac Pro Sculpt Sculpting Powder Pressed Powder, αναμιγμένα στο άνω βλέφαρο και στις βλεφαρίδες στο κάτω βλέφαρο για ένα φυσικό περίγραμμα. Οι σκιές Eyeshadows Sweet Satisfaction και Carefree Pro Longwear, που θα είναι διαθέσιμες με τη συλλογή του Φθινοπώρου '11, έχουν αναμιχθεί και εφαρμοστεί σαν highlight σε όλη την επιφάνεια των βλεφάρων. Στο κόκκαλο του φρυδιού έχει απλωθεί η Seaside Cream Colour Base, που δίνει λάμψη και το Rapidblack Penultimate Eye Liner, δίνει μία κίνηση στη γραμμή των βλεφαρίδων.

Το Mineralize SPF 15 Foundation, κάνει το δέρμα άψογο, ενώ το Mac Pro Taupe Powder Blush αναμιγνύεται με την Mac Pro Sculpt Sculpting Powder Pressed Powder, κάτω από τα μήλα και δημιουργεί «κοψίματα».

Στα χείλη τα Naturally Glamgloss, που θα κυκλοφορήσει στην καλοκαιρινή συλλογή, περιγράφει και τελειοποιεί τα χείλη και το Tanarama Lipstick απλώνεται στα χείλη για να δώσει ένα απαλό, λαμπερό φινίρισμα.