Ο Πλαστικός Χειρουργός, Παρασκευάς Κοντοές, μας συστήνει το Facegift TM

Ο Πλαστικός Χειρουργός, Παρασκευάς Κοντοές, μας συστήνει το Facegift TM

Δώρο ομορφιάς για το πρόσωπο: μία θεραπεία που βασίζεται στα επιφανειακά τσιμπήματα.

Η φυσιολογική φθορά, η ηλιακή ακτινοβολία, η ρύπανση της ατμόσφαιρας, το στρες, το κάπνισμα, η κακή διατροφή αλλά και η ελλιπής φροντίδα ταλαιπωρούν καθημερινά την επιδερμίδα σας, προκαλώντας της χαρακτηριστικές αλλοιώσεις. Η φυσική ικανότηταανανέωσης των κυττάρων επιβραδύνεται, με αποτέλεσμα την ξηρότητα της επιδερμίδας, και μία όψη ταλαιπωρημένη, χωρίς λάμψη και ζωντάνια.

«Το Facegift TM δημιουργήθηκε για ν' αντιμετωπίσει τα προβλήματα αυτά με απόλυτη επιτυχία» λέει ο δρ. Παρασκευάς Κοντοές. «Είναι μία θεραπεία με τη μορφή νυγμών –είναι επιφανειακά τσιμπήματα-, που χαρίζει λεία και απαλή υφή στην επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα τη συσφίγγει, ανανεώνοντας το περίγραμμα του προσώπου. Ένα μείγμα από βιταμίνες, υαλουρονικό οξύ και συσφικτικά συστατικά αναζωογονούν και επανενεργοποιούν τα κύτταρα, ενώ τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα ολοκληρώνουν τη φροντίδα» εξηγεί ο γιατρός.

«Η εξατομίκευση των θεραπειών», όπως μας λέει ο δρ. Παρασκευάς Κοντοές «δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επιδερμίδα, ανεξάρτητα από τον τύπο της ή την ηλικία της, να επωφεληθεί από τα πλεονεκτήματα του Facegift TM». Η διάρκεια και ο αριθμός των θεραπειών που πρέπει να ακολουθήσει κάποια υποψήφια, εξαρτώνται από τον τύπο και την υφή της επιδερμίδας και αποφασίζεται από το γιατρό.

Αν σας ανησυχεί το θέμα του πόνου θα πρέπει να ξέρετε ότι το Facegift TM είναι ανώδυνο και έχει άμεσα αποτελέσματα. Αφήνει την επιδερμίδα εντυπωσιακά ανανεωμένη, λαμπερή και νεανική με αποτελέσματα ανώτερα και από αυτά της μεσοθεραπείας. Κάθε θεραπεία ολοκληρώνεται με εξειδικευμένες μάσκες προσώπου για οξυγόνωση και λεύκανση καθώς και με peeling μικροκρυστάλλων.