Backstage beauty: Λίγο 40s, λίγο 60s και μια δόση... Lana Del Ray

Backstage beauty: Λίγο 40s, λίγο 60s και μια δόση... Lana Del Ray

Το look που πρότεινε για την Άνοιξη 2013 ο οίκος Moschino

«Είναι εντελώς 60s, νεανικό και χαρούμενο!» είπε ο διάσημος makeup artist Tom Pecheux ο οποίος επιμελήθηκε το μακιγιάζ στο show του οίκου Moschino. «Το retro look είναι τάση, αν και τα έντονα φρύδια που βλέπουμε εδώ είναι αναφορά στα 40s ενώ οι βλεφαρίδες είναι τόσο τεράστιες που θα μπορούσαν να είναι σύγχρονες», εξήγησε.


Ο Pecheux ξεκίνησε με τη γνωστή του μέθοδο: κάνοντας μασάζ στο πρόσωπο των μοντέλων με το Prep + Prime Moisture Infusion της MAC και συνέχισε με το Moisturecover Concealer για ομοιόμορφο τόνο. Στα μάτια, χρησιμοποίησε τις ψεύτικες βλεφαρίδες της MAC #35 και #33, τις οποίες τοποθέτησε μία μία ανάμεσα στις φυσικές βλεφαρίδες και στη συνέχεια σταθεροποίησε το αποτέλεσμα με την μάσκαρα Haute& Naughty της MAC. Για το περίγραμμα των ματιών χρησιμοποίησε το λευκό μολύβι Fascinating της MAC, σε συνδυασμό με τη σκιά στην απόχρωση Gesso ενώ αυτό το κοραλί χρώμα στα χείλη δεν είναι άλλο από το κραγιόν στην απόχρωση Morange της MAC με μια πινελιά του διάφανου Lip Glass Lip Gloss από πάνω.


Όσον αφορά στα μαλλιά, «η Anna Dello Russo και η Rosella Jardini ήταν πολύ συγκεκριμένες για το τι ήθελαν», είπε ο hairstylist Sam McKnight. «Είναι λίγο Lana Del Ray, λίγο Raquel Welch- πολύ επιτηδευμένο» είπε για το χτένισμα που δημιούργησε με τα προϊόντα Pantene Pro-V, ένα look με έντονο όγκο στην κορυφή, φράντζα στο πλάι και απαλά waves με κίνηση προς τα έξω.