Backstage beauty: το '60s χτένισμα στο show του οίκου Moschino

Backstage beauty: το '60s χτένισμα στο show του οίκου Moschino

Ο Sam McKnight, Παγκόσμιος Πρεσβευτής για το Pantene Pro-V, εξηγεί τις λεπτομέρειες 

Το hairstyle στο show του οίκου Moschino στο Μιλάνο ήταν ένα ταξίδι στο παρελθόν, στον glamorous κόσμο της δεκαετίας του '60. Ταιριάζοντας τέλεια με το θέμα της Συλλογής του οίκου, τα χτενίσματα είχαν όγκο, ήταν εντυπωσιακά και βραδινά: «Ήθελα να αιχμαλωτίσω το νεανικό πνεύμα του Moschino και να γιορτάσω τις αισθησιακές και ισχυρές επιρροές της δεκαετίας του 1960. Σκοπός μου ήταν να αποδώσω το χαρακτηριστικό look της δεκαετίας και τις τονισμένες σιλουέτες, αλλά με μια μοντέρνα ματιά», δήλωσε ο Sam McKnight, Παγκόσμιος Πρεσβευτής για το Pantene Pro-V, που επιμελήθηκε το look των μοντέλων.


Ιδού πώς μπορείτε να αντιγράψετε το χτένισμα βήμα βήμα:

1.Για να πετύχετε την τέλεια βάση για αυτό το look αρχικά λούστε τα μαλλιά σας και απλώστε conditioner. Το Pantene Pro-V Σαμπουάν και Conditioner Πλούσιος Όγκος για μαλλιά με λεπτή τρίχα λειτουργεί καλά για ένα ελαφρύ φινίρισμα ενώ τρέφει τα μαλλιά.

2. Για προστασία από τη φθορά που προκαλεί το Styling, ψεκάστε με Pantene Pro-V Spray Λάμψης και Θερμοπροστασίας μόνο στις άκρες.

3.Απλώστε Pantene Pro-V Αφρό για Μέγιστο Κράτημα κατά μήκος των μαλλιών, βουρτσίστε από την κορυφή ως τις άκρες και στεγνώστε με πιστολάκι για να δώσετε όγκο.

4.Στη συνέχεια, με ένα ψαλίδι δημιουργήστε ελαφρές μπούκλες και πιάστε τα με ένα τσιμπιδάκι για να κρυώσουν και να σταθεροποιηθούν.

5.Δημιουργήστε μια χωρίστρα στο πλάι και βουρτσίστε απαλά κάθε μπούκλα.

6. Παίρνοντας κάθε τούφα χωριστά, ψεκάστε με το Pantene Pro-V Hairspray για Μέγιστο Κράτημα, κρεπάρετε τα μαλλιά γύρω στα 5 εκατοστά από τις ρίζες προς τον αυχένα, λειάνετέ τα και στερεώστε τα στο πίσω μέρος.

7.Για το τελείωμα, βουρτσίστε ανάποδα με απαλές κινήσεις για να δώσετε όγκο και ψεκάστε ξανά με Hairspray.