Missoni: τι προτείνει ο οίκος σε χρώμα και hairstyling για αυτή τη σεζόν;

Missoni: τι προτείνει ο οίκος σε χρώμα και hairstyling για αυτή τη σεζόν;

Με την υπογραφή της Wella Professionals

Josh Wood - Eugene Souleiman: δύο κορυφαία ονόματα του hairstyling και Παγκόσμιοι Δημιουργικοί Διευθυντές της Wella Professionals, συνεργάστηκαν backstage στο show του οίκου Missoni για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2012/13 και δημιούργησαν ένα στυλ μαλλιών που αντανακλούσε το ύφος της συλλογής, η οποία ήταν εμπνευσμένη από τη φύση και το φως.


«Σε αυτό το show είχα τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά τη βαφή ILLUMINA Color. Πρόκειται μία νέα, εκπληκτική βαφή που δημιουργεί ένα διακριτικό και συγχρόνως απόλυτα φωτεινό αποτέλεσμα. Προσφέρει εξαιρετική λάμψη και καθαρό φινίρισμα που "αναπαράγει" την επίδραση του φυσικού φωτός του ήλιου στην τρίχα» εξηγεί ο Παγκόσμιος Δημιουργικός Διευθυντής της Wella Professionals, Josh Wood.


Πράγματι, η βαφή ILLUMINA Color αποτελεί την πιο πρόσφατη καινοτομία της Wella Professionals και πρόκειται να αλλάξει για πάντα τον τρόπο που σκεφτόμασταν για τις βαφές μαλλιών. Είναι ένα καθαρό χρώμα για φυσικό και νεανικό αποτέλεσμα, προσφέροντας στα μαλλιά μία απίστευτη δύναμη αντανάκλασης κάθε φωτός. Επιπλέον, καλύπτει τα λευκά έως και 100% με ομοιόμορφο χρώμα και χωρίς να κάνει συμβιβασμούς στην υγεία των μαλλιών. Και η Εβδομάδα Μόδας είναι ένα από τα πιο απαιτητικά crash tests, καθώς αποτελεί πραγματική δοκιμασία για τα μαλλιά των μοντέλων. Αν και στην πασαρέλα τα μαλλιά των μοντέλων δείχνουν υπέροχα και καλοχτενισμένα, στην πραγματικότητα συνήθως έχουν υποβληθεί σε styling 3-4 φορές την ημέρα. Και για αυτόν ακριβώς το λόγο είναι ιδιαίτερα σημαντική μία βαφή που μπορεί να προσφέρει καθαρή και φυσική εμφάνιση στα μαλλιά, ενώ συγχρόνως τα διατηρεί υγιή. «Χρησιμοποίησα την ILLUMINA στο show και πράγματι δημιουργεί μία λάμψη που δεν έχω ξαναδεί. Μου αρέσει πολύ όταν το βλέπω στην πασαρέλα» είπε ο Josh Wood.


Όσο για το χτένισμα, ο Eugene Souleiman δημιούργησε ένα look μίνιμαλ αλλά δυνατό, αυστηρό αλλά κομψό. Οι συμβουλές του για να το αντιγράψετε:

-Ξεκινήστε με λουσμένα και ενυδατωμένα μαλλιά με το Wella Professionals Enrich Σαμπουάν και Conditioner.
-Εφαρμόστε το Wella Professionals Velvet Amplifier σε μαλλιά στεγνωμένα με την πετσέτα, από τη ρίζα έως τις άκρες.
-Δημιουργήστε ένα τμήμα σε σχήμα πετάλου, από τον ένα κρόταφο έως τον άλλο, κατά μήκος της κορυφής του κεφαλιού και στερεώστε με τσιμπιδάκια σε κάθε πλευρά.
-Εφαρμόστε τον αφρό Natural Volume Styling Mousse στις πλαϊνές πλευρές και δημιουργήστε μία χαμηλή αλογοουρά στο πίσω μέρος. Σχηματίστε μία πτύχωση με την αλογοουρά και στερεώστε την με τσιμπιδάκι πάνω στην ίδια την αλογοουρά.
- Απλώστε τον αφρό Natural Volume Styling Mousse στο πάνω μέρος, από τη χωρίστρα και τα τσιμπιδάκια έως και το πίσω μέρος της πτύχωσης της αλογοουράς.