Backstage beauty: ονειρικά χτενίσματα στο show Blumarine για την Άνοιξη 2013

Backstage beauty: ονειρικά χτενίσματα στο show Blumarine για την Άνοιξη 2013

Από τον James Pecis και την Moroccanoil- διαβάστε πώς τα δημιούργησε

«Ήθελα ένα καθαρό, μοντέρνο και άκρως θηλυκό look, όπως είναι και η φιλοσοφία του οίκου Blumarine. Έτσι δημιούργησα ένα λείο, ανάλαφρο, σχεδόν ονειρικό χτένισμα, το οποίο ταυτόχρονα είναι και πολύ σύγχρονο» εξηγεί ο διάσημος hairstylist James Pecis που επιμελήθηκε το look.

«Για να είναι όμως το χτένισμα λαμπερό και να τραβάει τα βλέμματα, έπρεπε τα μαλλιά των κοριτσιών να είναι σε άριστη κατάσταση. Το Moroccanoil Treatment Light, είναι ιδανικό γιατί ενυδατώνει την τρίχα, την τρέφει και παραμένει λεία. Έτσι μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.»

Πως δημιούργησε το χτένισμα βήμα-βήμα:

-«Το πρώτο βήμα ήταν να χρησιμοποιήσω το Moroccanoil Treatment Light, το οποίο απορροφάται αμέσως από τα μαλλιά. Έπειτα με το Moroccanoil Luminous Hairspray έδωσα στα μαλλιά σχήμα και απαλή υφή.

•«Μετά με το επαγγελματικό πιστολάκι Moroccanoil Professional Series Hair Dryer και τη βούρτσα Moroccanoil Ionic Ceramic Round Brush ξεκίνησα σταδιακά να στεγνώνω τα μαλλιά.

•«Αφού είχα έτοιμη τη βάση, ξεκίνησα το styling. Άπλωσα μία μικρή ποσότητα Moroccanoil Hydrating Styling Cream και έπειτα τα ίσιωσα χρησιμοποιώντας την στρογγυλή βούρτσα Moroccanoil Ionic Ceramic Round Brush και το πιστολάκι Moroccanoil® Professional Series Hair Dryer, δίνοντας ένα απαλό, λείο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

•«Το επομένο βήμα ήταν να χωρίσω τα μαλλιά σε τρία μέρη – δύο μπροστά και ένα πίσω- φέρνοντας τα μαλλιά από το πλάι πίσω από το αυτί .»

•«Το πιο σημαντικό για να πετύχουμε αυτό το look είναι τα μαλλιά να είναι απαλά και ανάλαφρα για να μπορούν να στερεωθούν εύκολα πίσω από το αυτί. Είναι σημαντικό να μη να κάνουμε την τρίχα σκληρή και άκαμπτη. Το μυστικό είναι να την κρατήσουμε ανάλαφρη για να δώσουμε την αίσθηση της κίνησης.»

•«Αφού ολοκλήρωσα το styling χρησιμοποίησα το Moroccanoil Luminous Hairspray που δίνει κράτημα στο χτένισμα και έπειτα άφησα τα μαλλιά ώστε να έχουν τη δική τους «κίνηση» πάνω στη πασαρέλα και να φαίνονται όμορφα, φρέσκα, ανέμελα αλλά και τόσο μοντέρνα.»