10+1 ιδέες για trendy μανικιούρ

10+1 ιδέες για trendy μανικιούρ

Από την Estée Lauder και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή Μακιγιάζ, Tom Pecheux

Αυτή τη σεζόν, ο Tom Pecheux εμπνεύστηκε από το νυχτερινό Παρίσι και δημιούργησε δύο υπέροχες συλλογές Pure Color Nail Lacquer, την Beyond Black και την Metal Mania- από τις ωραιότερες προτάσεις που έχει κάνει η Estée Lauder στην κατηγορία μέχρι σήμερα.


Η Beyond Black περιλαμβάνει 5 βαθιές αποχρώσεις που καλύπτουν τα νύχια με ένα πλούσιο, εντυπωσιακό χρώμα ενώ η Metal Mania τα ντύνει με εντυπωσιακά glitter δίνοντας ένα αστραφτερό, κομψό μεταλλικό τελείωμα. Όμως, οι ιδέες του Tom Pecheux δεν σταματούν μόνο στο χρώμα- ιδού 11 διαφορετικοί τρόποι να συνδυάσετε δύο (ή περισσότερα βερνίκια) από τις δύο συλλογές, για εντυπωσιακά, trendy μανικιούρ. Δικός μου αγαπημένος συνδυασμός, το Ring of Fire.



1. Gilded Fade Mani: Απλώστε 2 στρώσεις της απόχρωσης Nouveau Riche. Στη συνέχεια πάρτε ένα σφουγγαράκι, βουτήξτε το στην απόχρωση Viper και περάστε το απαλά στο τελείωμα των νυχιών σας.

2. Double Dip: Περάστε το Fiery Hot σε όλο το νύχι και μετά με το Caviar κάντε moon manicure στη ρίζα των νυχιών σας.

3. Ring of Fire: Περάστε το Fiery Hot μόνο στο τέταρτο δάχτυλο. Στα υπόλοιπα νύχια χρησιμοποιείστε την απόχρωση Black Plum.

4. Dark Shadows French Mani: Χρησιμοποιείστε το Stroke Bête Noire σε όλο το νύχι και περάστε με το λαμπερό Chaos το τελείωμα.

5. Cabaret Noir French Mani: Η τεχνική είναι η ίδια με την προηγούμενη, μόνο που εδώ ο συνδυασμός αλλάζει. Απλώστε το Stroke Explosif στην επιφάνεια των νυχιών και το Caviar στις άκρες.

6. Golden Moon Mani: Απλώστε το Stroke Viper σε όλο το νύχι και κάντε moon manicure με το χρυσό βερνίκι Nouveau Riche.

7. Midnight in Paris Mani: Βάψτε ένα νύχι με κάθε μία από τις σκούρες αποχρώσεις- Caviar, Bête Noire, Blue Blood, Black Plum and Viper. Είναι όλες σκοτεινές, μυστηριώδεις και εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους.

8. Sun & Stars Mani: Εμπνευσμένο από τα χρώματα τις ανατολής και της δύσης του ήλιου, αυτό το μανικιούρ θέλει το βερνίκι Nouveau Riche σε όλη την επιφάνεια του νυχιού και το ασημένιο Chaos στο τελείωμα.

9. Nifty Shades of Grey Mani: Χωρίστε τα νύχια σας νοερά σε 3 τμήματα. Στο κάτω τμήμα απλώστε το Caviar, στο μεσαίο το Chaos και στο πάνω το Explosif για ombre αποτέλεσμα.

10. Glitter /Glam Mani: Χρησιμοποιείστε και τις 5 αποχρώσεις της συλλογής Metal Mania, από την πιο ανοιχτή στην πιο σκούρα, ξεκινώντας από τον αντίχειρα: Fiery Bronze, Nouveau Riche, Chaos, Explosif, Smashed.

11. Strip Tease Mani: Περάστε τα νύχια με το Blue Blood ή το Viper. Στη συνέχεια, σχηματίστε μια οριζόντια γραμμή στην επιφάνεια των νυχιών, με το Chaos ή το Smashed για ένα λαμπερό contrast.