And the Οscar goes to Chanel make-up

And the Οscar goes to Chanel make-up

Τη βραδιά των Oscar οι περισσότερες από τις celebrities που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί τίμησαν το μακιγιάζ Chanel. Ας δούμε ποιες ήταν, ποια ήταν η έμπνευση του μακιγιάζ τους, ποιες είχαν total Chanel μακιγιάζ, ποιες συνδύασαν τα Chanel προϊόντα με άλλα και ποια προϊόντα διάλεξαν.

Michelle Williams

Η Michelle Williams, με τη βοήθεια της make-up artist Jeanine Lobell, και των προϊόντων από το μακιγιάζ της Chanel για την Άνοιξη 2011 δημιούργησε το look της, εμπνευσμένη από το κούρεμα και το στυλ των μαλλιών της που παραπέμπει σε νεράιδα. Δείτε πως δημιούργησε το look της εδώ.

michelle



Hailee Steinfeld

Το μακιγιάζ της πιο μικρής υποψήφιας για Oscar φέτος της Hailee Steinfeld, επιμελήθηκε o make-up artist Stephen Sollitto,αποκλειστικά με προϊόντα Chanel. Η έμπνευση για το μακιγιάζ της ήρθε από τη ροζ σκιά της παλέτας Quadra Eyeshadow της Chanel στην απόχρωση Mystic Eyes. Όλο το look παρέπεμπε σε μπαλαρίνα. Δείτε πως δημιούργησε το look της εδώ.

haille



Gwyneth Paltrow

H make-up artist Leslie Lopez, επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow μόνο με προϊόντα Chanel. Τo look της φρόντισε να είναι κλασικό και όμορφο αλλά ταυτόχρονα προσιτό. Δείτε πως δημιούργησε το look της εδώ.

gwyneth

Sandra Bullock

Και για τη Sandra Bullock, το μακιγιάζ είχε τη σφραγίδα της Chanel συνολικά. Η make-up artist Angela Levin εμπνεύστηκε για το μακιγιάζ της από το glamour του παλιού Hollywood, τη λάμψη μίας πριγκίπισσας. Δείτε πως δημιούργησε το look της εδώ.

sandra

Nicole Kidman

Η Nicole Kidman, ήταν μία ακόμη υποψήφια με μακιγιάζ Chanel. Η make-up artist Angela Levin, δημιούργησε ένα Hollywood look με μία πινελιά από Brigitte Bardot. Παλ χείλη, ροζ μήλα, υπέροχο δέρμα και glamour. Δείτε πως δημιούργησε το look της εδώ.

nicole

Anne Hathaway

Η Anne Hathaway, οφείλει τη λάμψη της επιδερμίδας της στη βάση Vitalumiere Fluid Makeup στην απόχρωση Limpideκαι τη λάμψη στα μήλα της στο ρουζ Joues Contraste Blush στην απόχρωση Fresque. Η Inimitable Mascara σε Noir και το κραγιόν Rouge Coco Lip Colour στην απόχρωση Rivoli ήταν τα προϊόντα της Chanel που χρησιμοποίησε η make-up artist Kate Lee για το μακιγιάζ της Anne, που συνδύασε και με προϊόντα άλλων εταιρειών.

anne_hath

Halle Berry

H Halle Berry προτίμησε το Mat Lumiere Matte Fluid Makeup στις αποχρώσεις Honey, Walnut και Chestnut για να δημιουργήσει τη βάση στην επιδερμίδα της η make-up artist Kara Yoshimoto Bua. Στα μήλα της έδωσε χρώμα το ρουζ Joues Contraste Powder Blush στην ζεστή ροδακινί απόχρωση Horizon. Στα χείλη το μολύβι Precision Lip Definer στην απόχρωση Peche, πρόσθεσε λάμψη και καθαρό περίγραμμα ενώ το Glossimer στην απόχρωση Petit Peche έδωσε την τελική λάμψη. Όλα ήταν Chanel και συνδυάστηκαν και με άλλα προϊόντα μακιγιάζ.

halle