Ποιο κραγιόν φοράει η Kristen Stewart;

Ποιο κραγιόν φοράει η Kristen Stewart;

Στο red carpet του Twilight- Breaking Dawn Part 2, στο Los Angeles 

Αυτή η εμφάνιση της Kristen Stewart ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες που έχει κάνει ως τώρα, τόσο στυλιστικά (με την nude δημιουργία Zuhair Murad που φόρεσε) όσο και ως προς το μακιγιάζ.


Αντί για το κόκκινο κραγιόν- το οποίο συνηθίζει να φοράει στα glam events- η ηθοποιός αυτή τη φορά εμφανίστηκε με ένα ζωηρό φούξια, ένα χρώμα outsider σε σχέση με την παλέτα του χειμώνα. Το instyle.com ρώτησε την Jillian Dempsey, την makeup artist που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Stewart, και έμαθε περισσότερα: «Σε αυτό το look θέλαμε η λάμψη του φορέματός της να αντανακλάται και στο πρόσωπο με ένα λαμπερό μακιγιάζ» εξήγησε η Depmsey. Τόνισε τα μάτια της με ιριδίζουσα σκιά σε μπρονζέ απόχρωση ενώ για τα χείλη της επέλεξε το κραγιόν Rouge Allure Velvet Lip Color, La Sensuelle του οίκου Chanel.


«Διάλεξα αυτή τη σκιά γιατί κάνει τα μάτια της να λάμπουν και γιατί κάνει ωραία αντίθεση με τα stained χείλη της Kristen και την πορσελάνινη επιδερμίδα της». Κάτω από το κραγιόν, η Dempsey έβαλε μια στρώση του Chanel Rouge Coco Baume που προσφέρει εντατική θρέψη και αφήνει βελούδινη την επιφάνειά τους, ώστε το ματ κραγιόν να απλωθεί τέλεια στη συνέχεια.



Διαβάστε ακόμα:

Αντιγράψτε το look: τα μίνιμαλ, θηλυκά waves της Kristen Stewart

Kristen Stewart: Το look της στο Twilight - Breaking Dawn Part 2

Βήμα-βήμα: τα sexy smoky eyes της Kristen Stewart