Backstage Beauty: Στο show του οίκου Vassilis Zoulias

Backstage Beauty: Στο show του οίκου Vassilis Zoulias

Η Shiseido ανέβηκε στο catwalk με τα looks που επιμελήθηκε ο Μάνος Βινυχάκης, Artistic Director της μάρκας στην Ελλάδα

Ένα «δυναμικό» ρετρό look, απόλυτα ταιριαστό με τα υπέροχα tea dresses που πρότεινε ο Βασίλης Ζούλιας για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013, δημιούργησε ο διάσημος makeup artist- και Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Shiseido. Όμως το show είχε μια έκπληξη: Τέσσερα επιπλέον looks για τα μοντέλα-guest stars Βίκυ Κουλιανού, Βίκυ Καγιά, Δωροθέα Μερκούρη και Δήμητρα Κωστάκη, σύμφωνα με το προσωπικό στιλ της κάθε μιας.


«Το μακιγιάζ σε μία επίδειξη καλείται να συμπληρώσει την εικόνα και να δώσει έμφαση στο στυλ των ρούχων και φυσικά να καθορίσει και το στυλ των μοντέλων» είπε ο Μάνος Βινυχάκης. «Για το show του Βασίλη Ζούλια η έμπνευση πήγαζε από τη δεκαετία του 50 και του 60 που, για να τη φέρω στο σήμερα, της έδωσα μια πιο ροκ διάθεση τονίζοντας τα μάτια των μοντέλων με ένα έντονο eyeliner. Με αυτόν τον τρόπο συνδύασα τη θηλυκότητα εκείνων των δεκαετιών με το δυναμισμό της γυναίκας του σήμερα.» Η Shiseido, με πρωταγωνιστή το Automatic Fine Eyeliner, ανέδειξε τις γυναίκες του Βασίλη Ζούλια, ένα ιδανικό μείγμα αιθέριας χιτσκοκικής «ψυχρότητας» και γήινου αισθησιασμού!


Όσο για τα looks των μοντέλων-guest stars, ο Μάνος Βυνιχάκης εξήγησε σχετικά: «Για την Δ. Κωστάκη και την Β. Κουλιανού επέλεξα το διαχρονικό smokey eyes look. Για την Δ. Μερκούρη ένα μακιγιάζ εμπνευσμένο από τις Ιταλίδες σταρ των 60ς. Τέλος, για την Β.Καγιά επέλεξα ένα μακιγιάζ με επιρροές και από τις δύο δεκαετίες αλλά χωρίς την έντονη ροκ διάθεση που είχα επιλέξει για τα υπόλοιπα μοντέλα.»


Τα βασικά προϊόντα του look Shiseido:
Στην επιδερμίδα χρησιμοποιήθηκε το Radiant Lifting Foundation, ένα make up πλούσιο σε ενυδατικά συστατικά και με αντιγηραντική δράση που προσφέρει τέλεια κάλυψη.
Τα μάτια ήταν ο πρωταγωνιστής, χάρη στο Automatic Fine Eyeliner σε μαύρο χρώμα. Όπου χρειάστηκε, χρησιμοποιήθηκαν και οι παλέτες σκιών Luminizing Satin Eye Color Trio σε γήινες αποχρώσεις BR209 και BR307. Το περίγραμμα των χειλιών τονίστηκε με το Smoothing Lip Pencil BE701 και στη συνέχεια «γέμισαν» με τη διακριτική απόχρωση του Shimmering Rouge BE303 Ingenue και του Perfect Rouge ΒΕ310.



Διαβάστε ακόμα

Backstage Beauty: Το nude chic look στο show Konstantinos Melis by Laskos

Ποιο είναι το αγαπημένο μενταγιόν των celebrities;

Shiseido Lacquer Rouge: πλούσιο χρώμα, αισθησιακή λάμψη