Holiday Makeup: Τips&Τricks για τέλειο look!

Holiday Makeup: Τips&Τricks για τέλειο look!

Από τις Annie και Maggie Ford Danielson, τις beauty gurus της Benefit 

Η Annie και η Maggie Ford Danielson είναι κόρες της Jean Ford και ανιψιές της Jane Ford, τις γυναίκες που εμπνεύστηκαν και ίδρυσαν μία από τις πιο αγαπημένες εταιρείες καλλυντικών στον κόσμο, την Benefit.


Σε συνέντευξη που έδωσαν στο site του elle, τα δύο κορίτσια που ασχολούνται δυναμικά με το brand, έδωσαν τις δικές τους συμβουλές για το μακιγιάζ για τα ρεβεγιόν, που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


Αγαπημένες αποχρώσεις για DIY smoky eyes
Το ασημί και το γκρι είναι υπέροχες για smoky μακιγιάζ αλλά ακόμα και ένα πιο ήρεμο look είναι όμορφο για τις γιορτές. Αν έχετε μπλε μάτια, δοκιμάστε αποχρώσεις του δαμασκηνί που τα αναδεικνύουν ενώ στα σκούρα μάτια ταιριάζουν τα καφέ και μπρονζέ, που δίνουν λάμψη στο βλέμμα και ένα πιο μαλακό αποτέλεσμα από το κλασικό ανθρακί.


Τα τέλεια nude χείλη
Ξεκινήστε με λίγο concealer στα χείλη, για να εξουδετερώσετε τον φυσικό τους τόνο. Μετά, απλώστε ένα όμορφο, διάφανο κραγιόν σε nude τόνο ( όπως το Full Finish Lipstick, Lady's Choice) και ένα ιριδίζον nude gloss. Από τη στιγμή που επιλέγετε το nude στα χείλη, δώστε τους λάμψη - μερικές φορές το ματ τελείωμα τα κάνει να δείχνουν θαμπά, ειδικά το χειμώνα.


Μάσκαρα: τεχνική για βλεφαρίδες σαν ψεύτικες
Απλώστε τη με τον κλασικό τρόπο, κρατώντας το βουρτσάκι οριζόντια. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το στη βάση των βλεφαρίδων, κάντε κινήσεις ζιγκ ζαγκ και στο τέλος περάστε το βουρτσάκι σε όλο το μήκος. Κρατήστε τη μάσκαρα They're Real! κάθετα στις βλεφαρίδες και με το σφαιρικό άκρο της σπρώξτε τις μία μία προς τα πάνω και έξω- και ετοιμαστείτε να σας ρωτάνε αν είναι ψεύτικες.


Από το πρωί ως το βράδυ: πώς θα κρατήσει το μακιγιάζ;
Χρησιμοποιήστε ένα primer στα μάτια, αν έχετε διαπιστώσει πως συνήθως λιώνει το μακιγιάζ σας. Με αυτό το προϊόν αφενός σταθεροποιείτε τη σκιά, αφετέρου κερδίζετε έξτρα λάμψη στο βλέφαρο.Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείτε πινέλα όταν βάφεστε το πρωί, ειδικά αν ξέρετε πως θα μείνετε με το ίδιο μακιγιάζ μέχρι το βράδυ. Τα δάχτυλα είναι ένας ωραίος και γρήγορος τρόπος μακιγιάζ αλλά ένα πινέλο εγγυάται τέλεια εφαρμογή και μεγαλύτερη διάρκεια του προϊόντος πάνω στην επιδερμίδα. Αξίζει να αφιερώσετε λίγα παραπάνω λεπτά το πρωί γιατί θα χρειαστείτε πολύ λιγότερο φρεσκάρισμα αργότερα.


Info: τα προϊόντα Benefit θα τα βρείτε αποκλειστικά στα Sephora


Διαβάστε ακόμα:

Bright idea!

Sephora Make Up Masters 2012: And the winner is...

Benefit: Τα νέα, σούπερ αστραφτερά λιπ γκλος της είναι εδώ!