Backstage beauty: φλογερά κόκκινα χείλη στο show Burberry Prorsum

Backstage beauty: φλογερά κόκκινα χείλη στο show Burberry Prorsum

Όλες οι λεπτομέρειες για το look που πρότεινε για την  Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013

Το κρύο είναι τσουχτερό (επιτέλους), τα Χριστούγεννα μια ανάσα μακριά και ετοιμάζουμε νεσεσέρ για glam looks- αλλά ας κάνουμε ένα break να δούμε τι έρχεται την επόμενη σεζόν!


Τα κόκκινα χείλη πρωταγωνιστούν στο μακιγιάζ που είδαμε στο catwalk του Burberry Prorsum, με διακριτικό περίγραμμα, καθαρή, λαμπερή επιδερμίδα και σχεδόν γυμνά μάτια. Η makeup artist Wendy Rowe, που επιμελήθηκε το look, εξήγησε πώς το δημιούργησε και ποια προϊόντα χρησιμοποίησε:


Στο πρόσωπο ανέμειξε το Burberry Sheer Luminous Fluid Foundation με το Burberry Fresh Glow Luminous Fluid Base για λάμψη υγείας. Με το Burberry Sheer Luminous Concealer κάλυψε τις ατέλειες και σμίλεψε τα ζυγωματικά με το Burberry Light Glow Natural Blush, Earthy Blush. Στα μάτια άπλωσε ως βάση, σε όλο το βλέφαρο, τη σκιά Burberry Sheer Eyeshadow, Pale Barley και τη συνδύασε με την σκιά Burberry Sheer Eyeshadow, Gold Trench για να ζωντανέψει το βλέμμα. Με το μολύβι Burberry Eye Definer Eye Shaping Pencil, Golden Brown τόνισε ελαφρά το περίγραμμα των ματιών.

Στα χείλη, τελειοποίησε το περίγραμμα με το μολύβι Burberry Lip Definer Pencil, Brick Red και χρησιμοποιώντας ένα πινέλο, άπλωσε το κραγιόν Burberry Lip Velvet Long Wear Lipstick, Siren Red (το οποίο λανσάρεται σύντομα), το οποίο στη συνέχεια ταμπονάρισε απαλά με ένα χαρτομάντηλο, για να ρίξει την ένταση του χρώματος.



Διαβάστε ακόμα:

Burberry Body: «Γυναικείο Άρωμα της Χρονιάς»

Burberry Beauty: Eye do!

Burberry Body Rose Gold: το νέο, συλλεκτικό άρωμα του οίκου