My Precious! Πώς θα φορέσετε σωστά τα metallics

My Precious! Πώς θα φορέσετε σωστά τα metallics

Χρυσό και μπρονζέ πρωταγωνιστούν στο glam μακιγιάζ- δείτε τα βασικά tips για άψογα looks

Είναι εκ φύσεως λαμπερά, όμως αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ σας, ρίξτε μια ματιά στα tips των ειδικών:


1. Επιλέξτε τους τόνους που σας κολακεύουν. Το χρυσό και το μπρονζέ ταιριάζουν σχεδόν σε όλες τις γυναίκες. Αν έχετε πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, μπορείτε να φορέσετε μπρονζέ αρκεί να μην έχετε τάση να κοκκινίζετε εύκολα. Όσο πιο σκούρος ο τόνος της επιδερμίδας τόσο πιο πιο έντονο μπορεί να είναι το μακιγιάζ σας με μεταλλικές αποχρώσεις.

2. Προσοχή στο bronzer. Είμαστε στην καρδιά του χειμώνα και το "θέμα" είναι η λάμψη των μετάλλων- όχι του ήλιου- στο πρόσωπο. Επομένως, χρησιμοποιήστε το bronzer με πολλή φειδώ, απλώνοντας μια ιδέα στα ζυγωματικά, όσο χρειάζεται για να "ζεστάνετε" την επιδερμίδα. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα mix ροδακινί ή μπεζ blush με ελάχιστο shimmer.

3. Δημιουργήστε μια σωστή βάση στα βλέφαρα. Απλώστε ένα ειδικό primer ή το concealer σας ώστε να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη διάρκεια και πιο "πλούσιο" αποτέλεσμα στις σκιές.

4. Κάντε καλό blending. Οι μεταλλικοί τόνοι στα μάτια είναι ιδανικοί για mix& match- όπως και να τους φορέσετε, το μυστικό για να αποδώσουν όλη τους τη λάμψη και την φινέτσα, βρίσκεται στο καλό blending. Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο και έχετε στο νου σας πως όσες σκιές και αν χρησιμοποιήσετε, στόχος σας είναι το αποτέλεσμα να δείχνει εννιαίο, ομοιόμορφο.

5. Metallics στα χείλη. Η πιο ασφαλής επιλογή είναι ένα ιριδίζον, διάφανο lip gloss στην απόχρωση του μελιού, που θα φωτίσει τα χείλη όσο πρέπει και θα ισορροπήσει το υπόλοιπο μακιγιάζ σας. Επίσης, μπορείτε να το φορέσετε και πάνω από ένα σκούρο κραγιόν, ένα βαθύ κόκκινο για παράδειγμα, που θα το κάνει πιο ζεστό.



Διαβάστε ακόμα

Πώς θα κάνετε την τέλεια βάση μακιγιάζ

Άννα Αλμπάνη: tips & trends από την απόλυτη nail expert!

Backstage beauty: φλογερά κόκκινα χείλη στο show Burberry Prorsum