Αντιγράψτε το look: Το χτένισμα της Anne Hathaway

Αντιγράψτε το look: Το χτένισμα της Anne Hathaway

Tips από τον hairstylist που το δημιούργησε

Στο National Board of Review Awards στη Νέα Υόρκη, η Anne Hathaway εμφανίστηκε με μια διαφορετική, "πειραγμένη" εκδοχή του pixie look της, με μακριά φράντζα στο πλάι. Και, εννοειται πως δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για τρίχες.


«Θέλω να ευχαριστήσω τον Tom Hooper που σκηνοθέτησε αυτή την ταινία και ήταν ο εμπνευστής αυτό εδώ του χτενίσματος» είπε για τον σκηνοθέτη του Les Miserables, παραλαμβάνοντας το βραβείο και αναφερόμενη στον ρόλο της, για τον οποίο έκοψε κοντά τα μαλλιά της την ώρα του γυρίσματος. Ο Sascha Breuer, ο hairstylist που επιμελήθηκε το χτένισμά της στο event έδωσε στο instyle.com τα σημεία-κλειδί του look:


Ξεκίνησε ψεκάζοντας σε νωπά μαλλιά το Beach Texture Spray της Wella, και στη συνέχεια τα στέγνωσε με πιστολάκι. Μετά πέρασε με σίδερο ισιώματος κάμποσες τούφες για να δημιουργήσει μια διαφορετική υφή στη φράντζα. «Ψεκάστε το spray κατευθείαν στα δάχτυλά σας και περάστε τα από μερικές τούφες. Τα μαλλιά σας θα δείχνουν φυσικά και η υφή τους θα είναι φυσική, παρά το γεγονός ότι το προϊόν έχει φόρμουλα για πολύ δυνατό κράτημα» είπε ο Sacha Breuer.


Διαβάστε ακόμα

Αντιγράψτε το look: τα girly waves της Alexa Chung

Drew Barrymore: Τι είπε για τη σειρά μακιγιάζ που ετοιμάζεται να λανσάρει;

Ποιο μπορντό κραγιόν φοράει η Anne Hathaway;