Το χτένισμα της Julianne Moore στις Χρυσές Σφαίρες

Το χτένισμα της Julianne Moore στις Χρυσές Σφαίρες

Ο celebrity hairstylist, Chris McMillan, εξηγεί πώς φρόντισε τα μαλλιά της star

Ο Chris McMillan, ο αγαπημένος hairstylist της Jennifer Aniston (ο οποίος συνεργάζεται πλέον και με το brand φροντίδας μαλλιών Living Proof της star), επιμελήθηκε το hairstyle και της Julianne Moore για το κόκκινο χαλί των Golden Globes. Ιδού τι είπε σχετικά στο allure.com:


«Έφτασαν λοιπόν οι Χρυσές Σφαίρες! Στην πραγματικότητα, δεν είναι και τόσο ασχημα. Κάποιες από τις πελάτισσές μου είναι πολύ cool και κάποιες έχουν τρελό άγχος αλλά συνήθως καταφέρνω και μένω ψύχραιμος. Θα έπρεπε να πάω στο δωμάτιο της Julianne Moore στις 12 αλλά με ενημέρωσαν πως το ραντεβού μας πήγε για τις 12.:45. Μια χαρά για μένα, γιατί μένω απέναντι!

Είχα φτιάξει τα μαλλιά της Julianne και το προηγούμενο βράδυ για ένα άλλο event. Έκανα πιστολάκι, πέρασα σίδερο ισιώματος και μετά έφτιαξα μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι. Στη συνέχεια τα στερέωσα στο πλάι με τσιμπιδάκια, σε ένα look που έμοιαζε με αυτό της Jerry Hall- θα φόραγε ένα μακρύ, μαύρο φόρεμα Givenchy και αυτό το χτένισμα ταίριαζε ιδανικά.

Της είπα, λοιπόν, το επόμενο πρωί να λουστεί καλά, να νιώθει φρέσκια και έτοιμη να βγει. Επειδή στις Χρυσές Σφαίρες θα φορούσε ένα μαύρο, εντελώς γεωμετρικό μαύρο φόρεμα Tom Ford, της έκανα ένα γαλλικό σινιόν, πολύ πολύ απλό- ακριβώς επειδή το φόρεμα είναι τόσο αυστηρό.»


Διαβάστε ακόμα

Golden Globes Beauty: Το μανικιούρ της Zooey Deschanel

Χρυσές Σφαίρες: Τι κάνουν στα μαλλιά τους οι stars πριν το event;

Golden Globes: Τι θα'χει μέσα η goodie bag που θα πάρουν οι καλεσμένοι;