Λαμπερή το χειμώνα

Λαμπερή το χειμώνα

Έξυπνα tips από τον Tim Quinn, celebrity makeup designer του Giorgio Armani

Ψαγμένα μυστικά λάμψης για επιδερμίδα που δεν πτοείται από το κρύο, την κούραση και το γκρίζο του χειμώνα αποκάλυψε στο elle.com ο διάσημος makeup artist Tim Quinn (αγαπημένος της Megan Fox)- και έχουν πολύ ενδιαφέρον.


Το πιο αγαπημένο του προϊόν λάμψης
Αν έπρεπε να προτείνω ένα και μόνο προϊόν, αυτό θα ήταν το Fluid Master Primer του Giorgio Armani, που ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες και δίνει μια διακριτική, φυσική λάμψη εκ των εσω.

Ποιες αποχρώσεις κραγιόν κάνουν το χαμόγελό μας να δειχνει πιο λαμπερό
Τα περισσότερα χρώματα με μπλε undertones κάνουν τα δόντια να δείχνουν πιο λευκά και γενικά το πρόσωπο πιο νεανικό. Λατρεύω ένα κλασικό κόκκινο, όπως το Rouge d'Armani 400 ή το Giorgio Armani Lip Maestro, που έχει έξτρα διάρκεια. Πολύ καλή επιλογή είναι και ένα nude gloss, αν δεν προτιμάτε τα ζωηρά χρώματα. Μου αρέσει το Gloss d'Armani, 504 που έχει ιριδίζοντα ροζ και μπλε undertones. Αυτή την άνοιξη, το ζωηρό φούξια είναι μια ακόμα ωραία επιλογή για πιο λαμπερό χαμόγελο.

Γρήγοροι τρόποι για λαμπερό βλέμμα
Το μπλε μολύβι στη γραμμή των βλεφαρίδων είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να δώσετε λάμψη στα μάτια. Επίσης, μου αρέσει να χρησιμοποιώ ένα μολύβι σε nude τόνο στο εσωτερικό των βλεφάρων γιατί εξουδετερώνει τυχόν κοκκινίλες. Επίσης, μια μάσκαρα σε navy χρώμα κάνει το λευκό των ματιών πιο λαμπερό- καθώς και λίγες σταγόνες από το κολύριο Blue Eye Drops που δρα άμεσα.

Πώς θα κρατήσουμε τη λάμψη περισσότερο
Το πιο σημαντικό είναι να έχετε ενυδατώσει καλά την επιδερμίδα σας. Στο backstage των shows πάντα αφιερώνουμε χρόνο να κάνουμε μασάζ στο πρόσωπο των μοντέλων με την κρέμα, ώστε η επιδερμίδα να μην απορροφήσει την υγρασία του φον ντε τεν. Επίσης, έχω πάντα μαζί μου την κρέμα ματιών Crema Nera του Giorgio Armani για να αναζωογονώ το βλέμμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, απλώνοντάς την ταμποναριστά πάνω από το μακιγιάζ των ματιών για άμεση τόνωση.



Διαβάστε ακόμα

Luminessence BB Fluid: Όλα σε ένα!

Lip Maestro: το απόλυτο κραγιόν για σοφιστικέ, ματ χείλη

Δοκιμάσαμε: Το πιο haute & hot makeup της σεζόν!