Αντιγράψτε το look: Το μακιγιάζ της Claire Danes

Αντιγράψτε το look: Το μακιγιάζ της Claire Danes

Με sexy smoky eyes και nude χειλη στις Χρυσές Σφαίρες 

Η πρωταγωνίστρια της βραβευμένης σειράς Homeland, εμπιστεύτηκε την εμφάνισή της στον Matin Maulawizada, global artistry director της Laura Mercier, ο οποίος μίλησε στο instyle.com και εξήγησε τις λεπτομέρειες το μακιγιάζ.


«Αποφάσισα να κάνω smoky eyes αλλά όχι σε συνδυασμό με κόκκινα χείλη, γιατί το φόρεμά της ήταν σε έντονο κόκκινο», είπε. Χρησιμοποίησε το μαύρο μολύβι Laura Mercier Caviar Eyeliner με τo μαύρο eyeliner, Laura Mercier Black Ebony για να τονίσει τα μάτια της. Στο άνω βλέφαρο πέρασε το μολύβι Laura Mercier Black Gold για να δώσω βάθος στο βλέμμα και να κάνω κοντράστ με τα μπλε μάτια της. Δεν χρησιμοποίησε ψεύτικες βλεφαρίδες αλλά πέρασε αρκετές στρώσεις της μάσκαρα Laura Mercier Faux Lash.


Για να αναδείξει την άψογη επιδερμίδα της Danes, ο Matin Maulawizada χρησιμοποίησε δύο από τα best selling προϊόντα της Laura Mercier, το Tinted Moisturizer Créme Compact και το Secret Camouflage. Στα ζυγωματικά άπλωσε το Créme Cheek Colour, Blaze και την Bonne Mine Palette «για να δώσω μπρονζέ λάμψη και να κάνω ακόμα πιο φωτεινή την επιδερμίδα της», εξήγησε.


Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με nude χείλη, «Ήθελα να δείχνουν ζουμερά, σαν τα χείλη των supermodels των 90s» είπε ο makeup artist.



Διαβάστε ακόμα

Αντιγράψτε το look: Το ρετρό χτένισμα της Amy Adams

Golden Globes Beauty: Το μακιγιάζ της Anne Hathaway

Το χτένισμα της Julianne Moore στις Χρυσές Σφαίρες