Backstage Beauty: Το look Chloé

Backstage Beauty: Το look Chloé

Μοντέρνα, «γεωμετρικά» cat eyes σε μπρονζέ τόνο προτείνει ο οίκος για την Άνοιξη 2013

Ο οίκος Chloé κλείνει φέτος εξήντα χρόνια και η creative director Clare Waight Keller δημιούργησε μια συλλογή που επιβεβαιώνει την αγάπη του οίκου για την σοφιστικέ θηλυκότητα, την ανεπιτήδευτη κομψότητα με μοντέρνα twist, την έμφαση στη λεπτομέρεια.


Όσο αφορά στο μακιγιάζ, η makeup artist Diane Kendal εμπνεύστηκε απο τα 60s, και δημιούργησε μια μοντέρνα εκδοχή των cat eyes με μπρονζέ σκιές και τετραγωνισμένες άκρες. «Υπάρχει και στη συλλογή μια αδιορατη αναφορά σε γραμμές των 60s, όμως η designer δεν ήθελε ένα ρετρό look», εξήγησε η Diane Kendal. Έδωσε, λοιπόν, μια σύγχρονη ερμηνεία, ξεκινώντας με φρέσκια επιδερμίδα που προετοίμασε με το Face and Body Foundation της MAC και ανέδειξε με το Cremeblend Blush, Something Special ένα ρουζ σε σκούρο ροδακινί.


Για να βάλει χρώμα στο look, η Kendal χρησιμοποίησε μπρονζέ pigment το οποίο άπλωσε κατά μήκος του άνω βλεφάρου,δίνοντας στο τελείωμα "ορθογώνιο" σχήμα. «Είναι το χρώμα που μου άρεσε», είπε για το MAC Cream Colour Base, Bronze που χρησιμοποίησε, πάνω από το οποίο άπλωσε το Pigment Copper Sparkle, πάλι από τη MAC. Άφησε τις βλεφαρίδες γυμνές και πέρασε κατά μήκος του άνω βλεφάρου το eyeliner Chromaline, Black Black για να τονίσει το σχήμα των ματιών. Ολοκλήρωσε το look με μια στρώση του διάφανου Liglass Lipgloss της MAC.



Διαβάστε ακόμα

Μπρονζέ και ασημί στα μάτια: ο πιο εντυπωσιακός συνδυασμός!

Πώς θα κάνετε την τέλεια βάση μακιγιάζ

Backstage beauty: φλογερά κόκκινα χείλη στο show Burberry Prorsum