Tips... των άκρων!

Tips... των άκρων!

Από τον Consulting Nail Expert της L'Oreal Paris, Tom Bachik

Στην ατζέντα του υπάρχουν τα πιο διάσημα ονόματα του Hollywood, συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας παγκοσμίως και, κυρίως, είναι ο επικεφαλής Nail Expert της L'Oréal Paris, ο οποίος φέρνει τα trends στα άκρα.


Σε πρόσφατη συνέντευξή του μοιράστηκε ενδιαφέροντα DIY tips για τέλεια νύχια από τα χεράκια μας- ρίξτε μια ματιά:


Το αγαπημένο του σχήμα στα νύχια
«Για μένα, τα νύχια συμπληρώνουν και δίνουν ισορροπία στο σχήμα των χεριών. Μου αρέσει ένα λεπτό, σχεδόν οβάλ σχήμα, με ελάχιστο μήκος- τόσο όσο να δίνει μια αίσθηση κομψότητας. Από την άλλη, βέβαια, τα κοντά, περιποιημένα νύχια είναι επίσης πολύ ομορφα, δίνουν την αίσθηση της δύναμης».


Tips για να δώσουμε τέλεια σχήμα στα νύχια μας
«Χρησιμοποιήστε μια μέτρια λίμα- αποφύγετε τις πολύ τραχιές, γιατί "ανοίγουν" τα νύχια και τα κάνουν να ξεφλουδίζουν. Μια τεχνική που προτείνω, είναι η εξής: αφού φτάσουν τα νύχια σας στο μήκος που θέλετε, τελειοποιήστε το σχήμα τους κρατώντας τα χέρια σας ψηλά, με τα νύχια σας προς το πρόσωπό σας και τις παλάμες τεντωμένες μακριά. Έτσι μπορείτε να δείτε καλύτερα αν το σχήμα τους είναι ομοιομορφο σε όλα τα νύχια, και στα δύο χέρια».


Όσο για το χρώμα από τα χεράκια μας...
«Πιστεύω πως ένα από τα καλύτερα tips που μπορώ να δώσω είναι απλά να στηρίζετε κάπου το χέρι σας. Έτσι θα είναι σταθερό και η εφαρμογή ομοιόμορφη. Όπως και αν σας βολεύει - είτε να έχετε τα νύχια "στραμμένα" προς το πρόσωπό σας είτε προς τα έξω- το να ακουμπάτε το χέρι σας σε μια σταθερή επιφάνεια θα κάνει τη διαφορά. Όταν απλώνετε το βερνίκι, φανταστείτε το βουρτσάκι σαν ένα πινέλο ζωγραφικής. Ξεκινήστε απλώνοντας το βερνίκι στη μέση του νυχιού, αφήνοντας 1/4 απόσταση από τη ρίζα. Στη συνέχεια "σπρώξτε" το βερνίκι όσο πιο κοντά στη ρίζα γίνεται, χωρίς να την ακουμπήσετε και μετά προς τα κάτω, μέχρι το τελείωμα του νυχιού. Πιέστε απαλά το βουρτσάκι ώστε να γίνει flat για να έχετε μια ομοιόμορφη στρώση».