Backstage Beauty: Το look στο couture show του οίκου Valentino

Backstage Beauty: Το look στο couture show του οίκου Valentino

Επιστροφή στην απλότητα

«Τα πρόσωπα έχουν ένα πολύ ελαφρύ, φυσικό χρώμα, ελάχιστο γκρι γύρω από τα μάτια και λευκό μολύβι στο εσωτερικό» εξήγησε η επικεφαλής makeup artist, Pat McGrath για το look του Valentino.

«Στα βλέφαρα άπλωσα λίγο highlighter καθώς και στα ζυγωματικά, έβαλα μάσκαρα μόνο στις πάνω βλεφαρίδες, ελάχιστο κραγιόν στα χείλη και διόρθωσα τα φρύδια με λίγο μολύβι. Είναι ένα look πολύ όμορφο και απλό, πολύ Valentino».


«Πιστεύω πως αυτή είναι η γυναίκα Valentino», είπε ο creative consultant της Redken, Guido Palau, για το look των μοντέλων. «Είναι απαλή και όμορφη και κάπως νοσταλγική». Αυτό το προφίλ ακολούθησε και ο ίδιος, δημιουργώντας ένα θηλυκό, πολύ ρεαλιστικό hairstyle. Προετοίμασε τα μαλλιά με το Fabricate 03 Heat-Active Texturizer της Redken για να βελτιώσει την υφή τους, έφτιαξε μια χωρίστρα στη μέση, άφησε μικρά τουφάκια να πέφτουν δεξιά και αριστερά στο πρόσωπο και μετά έφτιαξε δύο μικρές πλεξούδες δεξιά και αριστερά, οι οποίες συναντήθηκαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού σε μια εννιαία που κατέληξε σε σινιόν. Όλο το νόημα σε αυτό το χτένισμα είναι να μείνει ελαφρύ και ανεπιτήδευτο, οπότε παραλείψαμε τα τσιμπηδάκια και τη λάκ. «Είναι από αυτά τα χτενίσματα που μπορείς πολύ εύκολα να αντιγράψεις», είπε ο Palau.


Διαβάστε ακόμα

Backstage Beauty: το μακιγιάζ στο show Dior Couture

Backstage Beauty: Το look Chloé

Μπρονζέ και ασημί στα μάτια: ο πιο εντυπωσιακός συνδυασμός!