Αντιγράψτε το look: Τα σαγηνευτικά smoky eyes της Kristen Stewart

Αντιγράψτε το look: Τα σαγηνευτικά smoky eyes της Kristen Stewart

O makeup artist, Aaron de Mey, εξηγεί πώς τα δημιούργησε

«Θέλω πάντοντε το μακιγιάζ να δείχνει σχετικά φυσικό στη γυναίκα που το φοράει, να δείχνει άνετο, να γίνεται ένα με εκείνην» είπε στο Into The Gloss ο διάσημος makeup artist για το look της Kristen Stewart. Ο Didier Malige δημιούργησε ένα χτένισμα που θύμιζε πρώιμο Bruce Weber και ήθελα τα μάτια και παίζουν με αυτές τις υφές, το wet look των 80s.


Πώς το δημιούργησε: «Πήρα ένα μαύρο μολύβι ματιών και τονισα το εσωτερικό των ματιών και σύρριζα τις βλεφαρίδες, σπρώχνοντάς το προς τα κάτω- μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα q-tip ή το δάχτυλό σας, δεν έχει σημασία. Για το χρώμα, έκαψα ένα σπίρτο σε ένα πιάτο και ανακάτεψα τη στάχτη με την Eight Hour Cream της Elizabeth Arden και την απλωσα στο βλέφαρο. Έχω χρησιμοποιήσει και βαζελίνη, την Eight Hour Cream, ή ό,τι άλλο έχετε που θα δώσει λάψη στα μάτια- αλλά όχι lip gloss γιατί κολλάει.


Δεν το κάνω ποτέ κάτω από το μάτι γιατί θα κάνει μουτζούρα- μόνο στο πάνω βλέφαρο. Σε αυτό το look θέλουμε τα φρύδια να είναι δυνατά και καλοσχηματισμένα 9μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάκ πάνω σε ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα ή το πολύ καλό Brow Gel της Anastasia) και τέλος, στο πρόσωπο χρησιμοποίησα κυρίως concealer και λίγη πούδρα, κάτω απο τα μάτια- η μάσκαρα δεν ειναι απαραίτητη αλλά λατρεύω την Smoky Lash της Make Up For Ever- έχει το πιο πλούσιο χρώμα από όλες.»



Διαβάστε ακόμα

Kristen Stewart: Τα μυστικά του μακιγιάζ της

Δείτε τους μεγαλύτερους stars του Hollywood να φωτογραφίζονται τελείως άβαφτοι για το W magazine

Γύρισε ο τροχός: Έφτασε η ώρα της εκδίκησης για τον Robert Pattinson;