Αντιγράψτε το look: Το μακιγιάζ της Claire Danes

Αντιγράψτε το look: Το μακιγιάζ της Claire Danes

Στο κόκκινο χαλί των SAG Awards

Με τολμηρά, σκούρα χείλη που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο look της εμφανίστηκε η Claire Danes στα SAG Awards και ο Matin Maulawizada, Global Artistry Director της Laura Mercier, εξήγησε πώς έκανε το μακιγιάζ, βήμα-βήμα:


Χείλη
Ξεκίνησε απλώνοντας το Lip Silk για να δώσει θρέψη και απαλότητα. Στη συνέχεια έκανε το περίγραμμα των χειλιών και τα γέμισε με το μολύβι της Laura Mercier σε απόχρωση Coffee Bean και από πάνω πέρασε το μολύβι Deep Wine.


Επιδερμίδα
Ο Matin Maulawizada προετοίμασε την επιδερμίδα της star με το Laura Mercier Foundation Primer, που δημιουργεί έναν ομοιόμορφο καμβά και εξασφαλίζει πως το μακιγιάζ θα μείνει άψογο για πολλές ώρες. Στη συνέχεια άπλωσε το Laura Mercier Repair Eye Serum στη ζώνη πάνω από τα ζυγωματικά και ακολούθησε το φον ντε τεν Laura Mercier Crème Smooth Foundation, Warm Ivory που έδωσε λάμψη στο δέρμα. Στα μάγουλα, άπλωσε το Laura Mercier Crème Cheek Colour, Blaze και μετά με την πούδρα Laura Mercier Loose Setting Powder, Translucent φιξάρισε το αποτέλεσμα.


Μάτια
Τόνισε τα μάτια της Danes χρησιμοποιώντας το μολύβι ματιών Tightline Cake Eye Liner, Bleu Marine της Laura Mercier κατά μήκος του άνω και κάτω βλεφάρου. Στη συνέχεια, συνδύασε δύο κρεμώδεις σκιές στο άνω βλέφαρο, την Metallic Crème Eye Colour, Rose Gold και την Metallic Crème Eye Colour, Burnished Copper της Laura Mercier και για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη λάμψη πέρασε από πάνω την Laura Mercier Shimmer Bloc, Golden Mosaic. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με αρκετές στρώσεις της μαύρης μάσκαρα Faux Lash της Laura Mercier, μόνο στις πάνω βλεφαρίδες.



Διαβάστε ακόμα

Αντιγράψτε το look: το χτένισμα της Anne Hathaway με 4 βήματα

How to: Το ombre μανικιούρ της Lily Allen

Βρήκαμε: Το βερνίκι που φόρεσαν τα μοντέλα στο Chanel Couture Show