Bronzer το χειμώνα; Οπωσδήποτε!

Bronzer το χειμώνα; Οπωσδήποτε!

Η διάσημη makeup artist Charlotte Tilbury, εξηγεί πώς θα το φορέσετε σωστά

Το χειμώνα η επιδερμίδα είναι πιο χλωμή και άτονη και το bronzer είναι το ιδανικό προϊόν μακιγιάζ που μπορεί να την μεταμορφώσει. Σε συνέντευξή της στο elle.com, η Charlotte Tilbury εξήγησε ποιος είναι ο σωστός τρόπος να απλώνουμε το bronzer ώστε το αποτέλεσμα να είναι εντελώς φυσικό και sexy.

«Το μυστικό είναι να βρείτε τη σωστή απόχρωση για την επιδερμίδα σας, δηλαδή έναν το πολύ δύο τόνους πιο σκούρο. Αν είναι πολύ σκούρο το bronzer θα κάνει μεγάλο contrast με την επιδερμίδα και θα είναι δύσκολο να κάνετε blendind. Προσωπικά επιλέγω μια ελαφρώς ιριδίζουσα απόχρωση, που δείχνει φως και ζεσταίνει την επιδερμίδα. Πριν απλώσετε το bronzer περάστε μια διάφανη πούδρα στα σημεία που σκοπεύετε να το φορέσετε- ζυγωματικά, κροτάφους και το περίγραμμα της κάτω γνάθου- για να είστε σίγουρες πως δεν θα βρεθείτε με "μπαλώματα" και να διευκολύνετε το blending. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και διακριτικό, φυσικό τελείωμα, χρησιμοποιείστε ένα μεγάλο πινέλο απο φυσική τρίχα με το οποίο θα απλώνετε το χρώμα σιγά σιγά κάνοντας blending. Αν έχετε θαμπή επιδερμίδα, βάλτε λίγο highlighter ακριβώς πάνω στα ζυγωματικά.

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες όταν χρησιμοποιούν bronzer είναι ότι επιλέγουν λάθος απόχρωση, το απλώνουν σε όλο το πρόσωπο αντί για τα σημεία όπου ο ήλιος αγγίζει την επιδερμίδα και ότι δεν κάνουν όσο blending χρειάζεται, ώστε το αποτέλεσμα να φαίνεται φυσικό».

Διαβάστε ακόμα:

How to: Τέλεια κόκκινα χείλη

Βήμα-βήμα: Το sexy cat eye της Kate Moss

Βήμα-βήμα: Πώς θα φτιάξετε τα τέλεια φρύδια